#SaveYourSkin


Meget høy solbeskyttelse for deg og dine nærmesteSjekk, beskytt og opphold deg med forsiktighet i solen


Last ned
ABCDE-metoden

Beskytt deg selv hver dag

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\SkinChecker3\images-dyn\v_every_day.jpg

Året rundt, også i byen, er det viktig å beskytte seg mot solen for å holde huden sunn og vakker. Men du må velge riktig solfaktor...

UV-stråler: en fare året rundt

I motsetning til hva mange tror er det ikke nok å beskytte huden din mot solstrålene når du er på ferie ved sjøen eller i fjellet. Huden din utsettes for UVB- og UVA-stråler og de skadelige effektene som er forbundet med dem  påvirker huden ulikt:

 • UVB-stråler trenger inn i de overfladiske lagene i overhuden og er den viktigste årsaken til at man blir solbrun, ser tegn på solbrenthet  og ikke minst til hudkreft
 • UVA-stråler blir ikke, eller kun i liten grad absorbert av skyer eller glass. De trenger dypere inn i huden og kan nå lærhuden  som er hudlaget mellom over- og underhuden. Blant disse er de lange UVA-strålene. De utgjør mesteparten av UVA-strålene og er til stede året rundt, selv i overskyet vær. De trenger gjennom til kjernen av lærhuden og kan forårsake irreversible hudskader.

Ekstremt eller moderat: Hva er ditt eksponeringsnivå?

Det avhenger generelt av typen av solskinn, hvor lenge du oppholder deg i solen og hvilken hudtype du har:

 • ekstrem eller langvarig eksponering, også kalt seniteksponering, fordi den genereres av solen når den står i senit, opptrer vanligvis på badeferier eller skiferier.  Andre typer aktivitet (lunsj i solen, utendørsidrett, turgåing, etc.) kan også føre til utilsiktet soleksponering.
 • Daglig eksponering tilsvarer tiden vil tilbringer utendørs og innendørs bak et vindu hver dag.

Bør man alltid bruke solbeskyttelse?

Løsninger for daglig beskyttelse

Anthelios-serien fra La Roche-Posays dermatologiske Laboratorie har et bredt utvalg av behagelige konsistenser for alle hudtyper  for å fremme hyppigere bruk.

Aquagel SPF 30 med ultralett formel kombinerer:

 • UVA-beskyttelse, også mot lange UVA-stråler for god beskyttelse av huden året rundt.
 • En myk, fuktgivende frisk gel-konsistens, ideell for daglig bruk.
 • Ikke-fet og usynlig finish.
ANTHELIOS Ultralett Aquagel SPF30 packshot from Anthelios XL, by La Roche-Posay
Finn ut mer om
Anthelios Aquagel 30

Bruk av solbeskyttelse året rundt forebygger mot farene som er forbundet med langtidskonsekvensene av soleksponering, som for tidlig hudaldring, pigmenteringsproblemer (pigmentflekker, hormonpigmentering, etc.) og hudkreft.

 • Facebook
 • Pin