HVORDAN REGELMESSIG RENS AV HUDEN KAN HJEPE MED Å REDUSERE FET OG UREN HUD

Article Read Duration 5 min lesetid

Et av de vanligste hudpleiespørsmålene er: Hvordan kan jeg bli kvitt fet og uren hud? Regelmessig rens med de rette produktene er en viktig del av din daglige pleie for fet og uren hud. Det er viktig å fjerne oljer og urenheter som kan tilstoppe porene og inneholde bakterier, både morgen og kveld. Dette gjør at huden din kan regenereres naturlig og redusere risikoen for at det dannes nye utbrudd.

DET FØRSTE TRINN I DIN RUTINE TIL PLEIE AV FET OG UREN HUD? RENS SOM EN DEL AV DIN MORGENRUTINE

Rens av huden om morgenen kan hjelpe med å redusere fet og uren hud

Over natten mens vi sover, bygger sebum og døde celler seg opp på hudens overflate, som potensielt kan tilstoppe porene, og danner de perfekte forhold for dannelse av urenheter. Derfor er det første trinnet i din daglige morgenrutine å rense huden skånsomt med et mildt renseprodukt. Produkter som inneholder salisylsyre er ofte effektive til å rense huden. Følg opp med en passende dagkrem eller et serum som er tilpasset huden din og dine behov. Bruk for eksempel en korrigerende fuktighetskrem som EFFACLAR Duo(+), som hjelper med å redusere vanskelige urenheter (f.eks. kviser).

DET ER VIKTIG Å RENSE FET OG UREN HUD FØR LEGGETID

Hvordan hjelper det å rense huden på kvelden med å redusere fet og uren hud?

Å la være å fjerne overflødig olje, sminke og andre urenheter risikerer å la porene være tilstoppet over natten. Tilstoppede porer kan resultere i opphopning av talg som kan føre til nye urenheter. Huden din gjenoppretter seg naturlig mens du sover. For å gi huden de beste beteingelsene for å regenerere seg i løpet av natten, er det en god idé å rense huden før leggetid.
Rens i din daglig hudpleierutine.

Ved å inkludere rens i din daglige mor

gen- og kveldsrutine kan du redusere risikoen for utbrudd.

Rens ansiktet grundig hver morgen for å fjerne talg og døde celler og om kvelden for å fjerne sminke og smuss. Bruk et mildt micellar rensevann på en bomullspads, etterfulgt av et skummende renseprodukt til å fjerne oljer og bakteriene som trives under fete forhold. Arbeid ansiktsvasken for kviser inn i T-sonen, rundt nesen, haken og eventuelle sprekker der oljer samles. Rens i ca. 20-30 sekunder. Skyll med lunkent vann, ikke varmt vann. Tørk ansiktet ditt forsiktig med et håndkle (ikke håndkleet brukt til kroppen).

Etter rens, bør du bruke en passende fuktighetskrem for å holde fuktighetsnivået i balanse.

Velg den riktige fuktighetskrem

Det er viktig å velge en fuktighetskrem som passer til huden din og dine behov. Overvei om du har behov for en fuktighetskrem mot vanskelige urenheter (f.eks. kviser), tilstoppede porer og hudormer eller skinnende og fet hud.

Bør jeg bruke produkter med salisylsyre?

Salisylsyre er en ingrediens som effektiv hjelper til med å rense tilstoppede porer. Produkter som inneholder for eksempel salisylsyre og LHA kan være gunstige hvis du har fet og uren hud. De eksfolierende egenskapene til disse aktive ingrediensene vil hjelpe med å holde huden ren.

3 UTMERKEDE PRODUKTER TIL FET OG UREN HUD

La Roche-Posay har utviklet EFFACLAR-serien som tilbyr en komplett løsning til alle stadier av fet og uren hud. Nedenfor har vi gitt et eksempel på 3 effektive produkter fra EFFACLAR, som med fordel kan kombineres i en hudpleierutine.

Fjern sminke, smuss og forurensning med EFFACLAR 3-i-1 Rensevann som påføres en ren bomullspads. Dette produktet er beriket med antioksiderende La Roche-Posay termalsk kildevann, som hjelper til med å fjerne smuss og talg fra overflaten av huden og som etterlaten huden ren og frisk.

Fukt ansiktet og massér en liten mengde EFFACLAR Rensegelé inn med fingrene. Massér skummet i ansiktet ditt og vær spesielt oppmerksom på områder med urenheter. Ingredienser som salisylsyre fjerner overflødig olje og renser porene dine. Skyll med varmt vann og tørk med et rent ansiktshåndkle.

Så snart du har klappet ansiktet ditt tørt, kan du bruke EFFACLAR Duo (+) til fet og uren hud med tendens til vanskelige og tilbakevendende urenheter. Denne korrigerende fuktighetskremen reduserer forekomsten av urenheter med en effektivitet fra 12 timer*.

Klikk HER for alt du trenger å vite om fet og uren hud.

Klikk HER for å få opplysninger om årsaken til uren hud.

Klikk HER for mere informasjon om hudpleie for fet og uren hud.

VI HAR OGSÅ
EN SERIE TIL DET

EFFACLAR er et komplett serie med løsninger til alle stadier av fet og uren hud.

VÅRE HØYE STANDARDER
FOR PRODUKTUTVIKLING

laroche posay sikkerhet forpliktelse produktallergi testet modell på nært hold

UTVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANSE

Se mer
Våre produkter er utviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumentert effektivitet og toleranse.
laroche posay sikkerhetsforpliktelse viktig aktiv dose produkthode

BARE DET VIKTIGSTEI RIKTIG AKTIV DOSE

Se mer
Våre produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer og inneholder kun de nødvendigste ingrediensene i riktig aktiv dose.
laroche posay sikkerhet forpliktelse sensitiv hud modell baby

TILPASSET HUDPLEIE
TIL DE FLESTE BEHOV

Se mer
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fet og uren hud, tørr hud, svekket hud, hud med tendens til rødhet og mange andre behov.
laroche posay sikkerhet forpliktelse formel beskyttelse produkt hode

BESKYTTENDE EMBALLASJE
TOLERANSE OG EFFEKTIVITET

Se mer
Vi bruker beskyttende emballasje og kun de mest nødvendigste konserveringsmidlene for en høy toleranse og effektivitet over tid.