0
test Fb connect

Vil dere fortelle deres historie?

Vi har fått mange fantastiske tilbakemeldinger fra dere – et stort takk til dere som tar dere tid til å sende oss feedback, spørsmål og gode historier om forbedret hudkvalitet. I løpet av høsten skal vi i gang med å finne 100 nye familier, og vil i den anledning spørre dere om dere ønsker å dele deres historie med oss?
Livet med atopi er ikke lett – det påvirker både barn og foreldre , det kan derfor være godt å vite at man ikke er helt alene og at det er familier der ute som går gjennom det samme. Vi er derfor i gang med å samle erfaringer og historier fra våre ”100 Familier”, som vi kan dele med andre norske atopi-rammede familier.Vi kommer ikke til å dele deres etternavn eller deres personlige opplysninger uten deres samtykke.

Din
familie

Vårt barn med atopi heter

Tusen takk for deres svar. Vi håper at dere har vært glade for å være en del av prosjektet. Vår misjon er å skape et bedre liv for sensitiv hud – det gjelder også atopirammede familier, og vi håper at vi kan være med å gjøre en forskjell. Siden vi har vi så bruk for den informasjonen vi kan få kan det hende vi kontakter deres familie hvis vi har flere spørsmål. (Vi sender ikke spam, nyhetsbrev, videregir deres informasjon til andre eller lignende. Det er kun til konkrete spørsmål direkte fra La Roche-Posay).