Gylne regler

5 gylne regler for optimal skjønnhetsbehandling

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_RegleDor_default.jpg

Selv om skjønnhetspleie har blitt en integrert del av hverdagen hos de fleste, bør det tas enkelte forholdsregler i prosessen.

Rule 1

Vær nøye ved valg av skjønnhetsspesialist

1.6 5 gylne regler for optimal skjønnhetsbehandling_illu 1

Det kan være katastrofalt å velge en skjønnhetsspesialist som ikke er kvalifisert, spesielt hvis det er snakk om kosmetisk kirurgi. Personen du velger, må være kvalifisert for å kunne praktisere yrket. Ta kontakt med relevant legeforening for å kontrollere om den gjeldende skjønnhetsspesialisten har den nødvendige ekspertisen.

Rule 2

Forbered konsultasjonen …

1.6 5 gylne regler for optimal skjønnhetsbehandling_illu 2

Innhent så mye informasjon som mulig, still spørsmål, og se på bilder av behandlinger som er utført tidligere. Få en oversikt over de ulike trinnene og prosessene som skal utføres neste gang dere møtes, i løpet av den første konsultasjonen. Inngrepet skal utføres ved neste besøk på klinikken!

Contexto

... og huden

1.6 5 gylne regler for optimal skjønnhetsbehandling_illu3

Før inngrepet utføres blir du bedt om å forberede huden to uker i forkant. Dette vil gjøre inngrepet enklere og bidra til et mer vellykket og varig resultat. Tre behandlinger med spesifikke produkter anbefales: en rensegelé, en krem og et serum.

Rule 4

Beskytt huden etter inngrepet

1.6 5 gylne regler for optimal skjønnhetsbehandling_illu 4

Etter inngrepet er huden svekket og fornyet. Ved å påføre en fuktighetsgivende og antiradikal krem reduseres denne sensitiviteten, hudens barrierefunksjon gjenoppbygges og huden leges raskere. Unngå for fete produkter fordi disse kan forringe resultatet av inngrepet.

Rule 5

Tenk langsiktig

1.6 5 gylne regler for optimal skjønnhetsbehandling_illu 5

Ved å ta i bruk ulike produkter vekselvis styrkes og forlenges resultatet av den kosmetiske behandlingen. Målsetning? Stimulere kollagensyntesen og beskytte nydannelsen av fibre.

    Anbefalt for deg

    Se alle artikler