Gylne regler

5 skjønnhetstips for håret

Img_5 skjønnhetstips for håret

For å få vakkert og sunt hår bør du innføre en god daglig hårpleierutine. Håret og hodebunnen krever spesielt skånsom behandling!

Rule 1

Riktig temperatur

Når du vasker håret må du sørge for at vannet holder riktig temperatur. Det bør være lunkent slik at hodebunnen ikke får for hard medfart. Dessuten må håret skylles godt etter sjamponering, slik at alle spor etter sjampoen eller andre hårpleieprodukter fjernes.

Rule 2

Ekstremt skånsomme hårpleieprodukter!

Hårstyling med høy temperatur og hårvask med sterk sjampo skader håret og fører til at det blir skjørere. Bruk en mild sjampo som ikke skader hodebunnen. Og bruk lav temperatur når du føner håret.

Rule 3

La håret få puste!

Håret ditt må få pusterom. Ikke stram håret bak på hodet i timevis. Varier: La håret henge fritt en stund, og sett deretter håret opp i en hale en stund. Og ikke bruk hjelm, kaps eller hatt over lang tid.

Contexto

Masser hodebunnen

Massasje er ikke bare for kroppen. Det kan også være svært godt for håret ditt. Masser hodebunnen forsiktig i 2 til 3 minutter mens du vasker håret ditt. Dette bidrar til økt blodsirkulasjon og har en beroligende virkning på hodebunnen.

Rule 5

Unngå stress!

Det å ta godt vare på håret betyr rett og slett at du tar godt vare på deg selv! For å få vakkert hår er det viktig å spise næringsrik mat, trene regelmessig og få nok søvn. Prøv yoga eller sofrologi for å fjerne ugunstig stress i livet ditt!

    Anbefalt for deg

    Se alle artikler