• Hjem >
  • Fondation La Roche-Posay: Vitnesbyrdet på vårt engasjement og samarbeid med hudleger

Anbefalt av mer enn 25 000 hudleger

Fondation La Roche-Posay: Vitnesbyrdet på vårt engasjement og samarbeid med hudleger

Utviklingen av behandlingssupplementer, kontinuerlig utdannelse, etableringen av et «cosmetovigilance»-nettverk for kosmetologisk årvåkenhet, etc: Støtten til dermatologer i deres daglige virke er en del av vårt DNA. I 1995 bestemte vi oss å ta denne tilnærmingen enda lenger ved å yte assistanse i forbindelse med dermatologisk forskning og initiativer for deling av kunnskap. Dette ønsket ledet til opprettelsen av Fondation La Roche-Posay, som under beskyttelse av La Fondation de France fremmer dermatologiske spesialisters arbeid med forskning og sosialt ansvar over hele verden.

Støtte til unge forskere innenfor dermatologi

Fondation La Roche-Posays første arbeidsområde er av vitenskapelig karakter. Med sin forskningspris ønsker fondet å belønne og finansiere det innovative arbeidet til unge forskere innenfor dermatologi på fire kontinenter. Etter en evaluering utført av uavhengige eksperter legges de utvalgte prosjektene eller publikasjonene frem for en komité av dermatologiske eksperter, som deler ut prisen til de mest lovende kandidatene. Vi er glade og stolte over å ha støttet mer enn 130 forskere og dermatologer til dags dato rundt om i hele verden.

Fremme dermatologiske initiativer med sosialt ansvar

Fondation La Roche-Posays andre og mer samfunnsbaserte engasjementsområde utgjøres ikke minst av initiativet «Dermatologist from the heart». Dette ble lansert i Frankrike i 2011, og består i å støtte sosialt ansvarlig arbeid utført av hudleger med engasjement for å forbedre sine pasienters livskvalitet. Programmet gir økonomisk støtte på til sammen 10 000 euro. Et knapt dusin land har allerede blitt med i prosjektet. I partnerskap med Fondation La Roche-Posay, hjalp «Dermatologist from the heart» Andrew Krakowski, en hudlege på Rady Children's Hospital i San Diego, California, med å utvikle MissionSkin.org, et nettsamfunn som bringer pasienter og spesialister på hudrekonstruksjon sammen.

Se videoen for dette prosjektet: