0
Back to   laroche-posay.no
152533

HUDENS PÅVIRKNING PÅ LIVSKVALITETEN

#SKINISMORETHANSKIN

Alt Img

HUDENS PÅVIRKNING PÅ LIVSKVALITETEN:
LA ROCHE-POSAY SETTER FOKUS PÅ LIVSKVALITET OG OVERBEVISNINGEN OM AT HUD ER MER ENN BARE HUD

Når vi i La Roche-Posay ser hud, ser vi mennesker. Mennesker som det for oss er verdt å innovere for, og bry seg om.

1,9 milliarder mennesker verden* over har en eller annen form for hudproblem, tilsvarende 1/4 av jordens befolkning. Dette tallet er slående og likevel stort sett ukjent. Stadig flere studier viser at hudproblemer kan påvirke livskvaliteten vår: velvære, selvfølelse, sosiale interaksjoner osv. Med fokus på dette lanserer La Roche-Posay en ny varemerkekampanje som er mer emosjonelt drevet enn noen gang, nettopp for å øke bevisstheten om at hudproblemer, både store og små, påvirker menneskers liv.

 

THIS IS LA ROCHE-POSAY
THIS IS LIFE-CHANGING SKINCARE

CAMPAIGN VIDEO.jpg

 

ET STORT OG VOKSENDE
FOLKEHELSEPROBLEM

Vår varemerkekampanje er et initiativ som vi har tatt på oss for å vise omverdenen denne voksende folkehelseutfordringen, hvordan hudproblemer påvirker menneskers livskvalitet. Tallene snakker for seg selv: 165 millioner barn rundt om i verden lider av eksem, 40% av voksne kvinner har kviser* og halvparten av alle mennesker i verden forventes å ha allergier i 2050**. Ved en kreftdiagnose oppstår bivirkninger i huden i 8 av 10 tilfeller***. Overalt i verden i dag er spørsmål om hudproblemer en stor, voksende og likevel undervurdert bekymring.

Studier viser at hudproblemer kan forandre dagliglivet: mangel på søvn, lavere selvfølelse, angst og sosial fobi. Dette er bare noen av effektene hudproblemer som akne eller eksem kan ha ifølge de nyeste kliniske studiene. I 2020 gjennomførte La Roche-Posay en eksklusiv vitenskapelig undersøkelse for bedre å forstå påvirkningene hudproblemer har på livskvaliteten. 16 år etter sin første studie innenfor "Quality of Life” (2006) er lærdommene tydelige: hudproblemer har påvirkning på langt mer enn bare huden. De kan ha kraftig påvirkning på velvære, dagliglivet, samt fravær fra skole og arbeid.

La Roche-Posay vil med alt det ovenfor vise at hud er mer enn hud og at hudproblemer påvirker livskvaliteten. Hjelp oss med å øke bevisstheten og spre budskapet.

Alt Img 1
Alt Img 2
Alt Img 3

* Hay RJ, Johns NE, Williams HC et al. The global burden of skin disease in 2010: an analysis of the prevalence and impact of skin conditions. J Invest Dermatol 2014; 134:1527–34

** WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.

*** Charles C., et al. March 2013. Impact of cutaneous toxicity associated with targeted therapies on quality of life. Results of a longitudinal exploratory study. Bulletin du Cancer. Vol. 100 N 3.

HUDPROBLEM
AKNE

LRP ACNE TESTIMONIALS 2020_thumbnail_1024x580.jpg

LA ROCHE-POSAY
VIL BIDRA MED LØSNINGEN PÅ HUDPROBLEMENE

La Roche-Posay vil vise at dermatologi er basert på vitenskap og mennesker. Banebrytende vitenskap som tilbyr høy toleranse samt effektive og brukervennlige produkter til huden din. Derfor har vi samarbeidet med 90 000 hudleger og leger over hele verden, og har med dette alltid vært i forkant innenfor hudvitenskap, som mikrobiomvitenskap, for å levere livsforandrende løsninger. La Roche-Posay har testet og gjennomført over 600 kliniske studier verden over på over 100 000 personer mellom 0 og 104 år, på alle hudtyper og også som supplerende pleie (atopisk dermatitt, akne, allergisk hud, hud som påvirkes av onkologiske behandlinger). Når La Roche-Posay utvikler produkter, er det alltid med tanke på det virkelige problemet. Denne besettelsen av å skape nyttig innovasjon er det som har drevet La Roche-Posay i over 40 år.

Alt Img

La Roche-Posay og
DERMATOLOGER

La Roche-Posays dermatologiske laboratorium er resultatet av kombinasjonen av termalsk kildevann og ekspertisen til spesialister på sensitiv hud, og laboratoriet samarbeider med dermatologer over hele verden. Det er et ekte fellesskap, med rot i en førti år gammel relasjon som går langt ut over vanlig støtte til pleie av sensitiv hud.

Alt Img

VÅR MISJON:
ET BEDRE LIV
FOR SENSITIV HUD