Dokumentert effekt. Klinisk påvist toleranse.

La Roche-Posay:
dokumentert effekt, klinisk verifisert toleranse

Effekt og toleranse: Disse to ordene oppsummerer filosofien bak alle våre formler, uansett om de er patenterte innovasjoner som dag etter dag demonstrerer potensialet til kildevannet fra La Roche-Posay eller hudepleieprodukter som har satt standarden for dermokosmetiske produkter i hele verden. Vi er på konstant søken etter den perfekte balansen mellom optimal effekt og toleranseresultater, og utvikler alle våre hudpleieprodukter i tråd med et unikt formelkart.

Konstant nye formelsuksesser

La Roche-Posay dermatologiske laboratorium har en todelt ambisjon: Hudpleien vår må effektivt kunne møte behovene til personer med sensitiv hud, samtidig som optimal toleranse er sikret, slik at den er skånsom mot alle hudtyper, selv sensitiv hud. Denne oppgaven ville vært umulig uten «mennene og kvinnene hos La Roche-Posay som gjennom sitt engasjement og talent er i stand til å transformere enhver teknologiske utfordring til suksess», som Muriel Bayer-Vanmoen, global direktør for utvikling av hudpleie, minner oss på om.

Utviklingen av et hudpleieprodukt utgjør alltid en ny utfordring og mobiliserer teamene våre i nesten to år og begynner i det øyeblikket en aktiv ingrediens eller virkestoff velges. De veiledes av tre grunnprinsipper gjennom hvert av trinnene i arbeidet: Den strenge utvelgelsen av råmaterialer, en høy konsentrasjon av hovedvirkestoffet og en strømlinjeformet formulering som beskyttes av et optimert konserveringssystem. I denne fasen underlegges formelen en beinhard serie av toleransetester under normale bruksforhold. Hvis toleransen for formelen under disse testene ikke er akseptabel (med tanke på allergi eller komfort), begynner laboratoriene våre formuleringen igjen helt på nytt.

La Roche-Posay innovasjon: hudpleie i en glasskrukke

For å kunne tilby et hudpleieprodukt med en strømlinjeformet formulering kreves det vanligvis en emballasje som isolerer produktet fra luft, lys og huden. I dag har La Roche-Posays dermatologiske laboratorium for første gang i sin 40 år lange historie utviklet en formel som er resultatet av teknologisk, emosjonell og sensorisk ekspertise:  NUTRITC INTENSE RICHE , dyp fungerende nutri-tilberedning i en glasskrukke.

Krevende standarder på høyde med behovene til sensitiv hud

80 formuleringsforsøk: Dette er antallet forslag for galeniske former som formelutviklerne noen ganger trenger for å få den ønskede kosmetiske virkningen. Men vår utrettelighet stopper ikke der: Et stort antall av hudpleieproduktene våre må bestå prøven gjennom kliniske studier utført i samarbeid med dermatologer. Takket være disse studiene kan vi dokumentere effekten – også for sensitiv hud og problemhud.

Sist, men ikke minst, så streber vi etter å kunne gi deg en optimal opplevelse av produktene våre ved å grundig arbeide med konsistensene. Fra formulering av den mest innbydende og lekre hudpleien for tørr hud, til mattende gel-kremer for fet hud – La Roche-Posays formelutviklere oppnår alltid nye formelsuksesser som gir effekt, tolerans og behagelig påføring for alle hudtyper.