• Hjem >
  • La Roche-Posay kliniske studier: hjertet i utviklingsprosessen vår

Dokumentert effekt. Klinisk påvist toleranse.


La Roche-Posay kliniske studier:
hjertet i utviklingsprosessen vår

Hver dag vier teamene våre all sin energi til å skape ekspert hudpleie utviklet for å gi personer med sensitiv hud en bedre hverdag. For å holde løftet vårt har vi valgt å legge en særlig krevende designmetode til grunn i kjernen av prosessen vår. Det var etter en serie av studier utført på frisk og sunn hud at La Roche-Posays dermatologiske laboratorium kunne utføre forsøk spesielt designet for å observere effekten av og toleransen for hudpleien vår på produktets spesifikke målgruppe (pasienter med atopiutsatt hud, akneutsatt hud og svært tørr hud). Disse komplekse og ambisiøse studiene er hjørnesteinen i utviklingen av produktene våre og vår spesialiserte ekspertise på sensitiv hud.

Til sammen har det blitt utført 520 kliniske studier med 45 000 pasienter involvert i tett samarbeid med dermatologer siden La Roche-Posays dermatologiske laboratorium ble opprettet. Disse strengt regulerte forsøkene har gitt opphav til tallrike vitenskapelig publikasjoner i dermatologiske tidsskrifter, noe som innebærer en ekte anerkjennelse av vårt engasjement og kvaliteten på vår vitenskapelige tilnærming.

Video for bedre forståelse av et klinisk forsøk

I denne videoen kan du se hvordan La Roche-Posay dermatologiske laboratorium har kunnet observere og analysere resultatene for  Effaclar Duo+  i et klinisk forsøk utført i Kina. Forsøk ble utført på halve ansiktet og gjorde det mulig å sammenligne effekten av denne eksklusive hudpleien med effekten av en formel uten et aktivt virkestoff, samtidig som man unngikk variabilitet mellom ulike testpersoner. Det ble klinisk påvist en effekt på uren hud1 fra et produkt som endrer hverdagen for personer med akneutsatt hud dag etter dag:

1Dermatologisk resultat for betente lesjoner (4 uker, 51 kvinner, fototype I og II).