#SaveYourSkin


Meget høy solbeskyttelse for deg og dine nærmesteSjekk, beskytt og opphold deg med forsiktighet i solen


Last ned
ABCDE-metoden

Lange UVA-stråler: solstråler som alltid er til stede

v_invisible_danger.jpg

Året rundt er vi uten å være klar over det konstant utsatt for lange UVA-stråler, kalt passiv eksponering. Disse solstrålene kan gå gjennom skyer, glass og til og med overhuden og ned til lærhuden

Hvilken effekt har lange UVA-stråler?

Jo lengre UVA-strålene er, jo dypere trenger de inn i huden. De forårsaker noen ganger hudskader som kan være irreversible.

  • Pigmenterings- og misfargingsproblemer som hormonpigmentering, mørke flekker og grå hud.
  • Solallergier og intoleranse: i likhet med alle UV-stråler kan lange UVA-stråler utløse rødhet, kviser og kløe.
  • Fotoaldring eller for tidlig aldring: redusert hudelastisitet og slappere hud som gir rynker.

Figur:

Jordens overflate utsettes for UV-stråler hver dag: 95 % er UVA-stråler og 5 % er UVB-stråler. Av disse står lange UVA-stråler for 75 % av den samlede strålingen. For optimal beskyttelse bør solkremen din derfor være merket med logoen som viser at den overholder EUs anbefalinger for solkremer.

Under meget høy beskyttelse med Anthelios XL

I nesten 30 år har La Roche-Posays dermatologiske laboratorie utviklet en rekke solkremer for alle typer sensitiv hud,  både voksne og barn. Med sin effektive beskyttelse mot  UVB- og UV-stråler gir Anthelios-serien deg en beskyttelse som er høyere enn den europeiske anbefalingen. Den nye Ultralett 50+ gir deg derfor meget høy UVB-beskyttelse og UVA-beskyttelse som er enda høyere enn den gamle formelen og beskytter til og med mot lange UVA-stråler. Alt dette i en ultralett flytende konsistens som er usynlig på huden.


La Roche-Posay foreskrevet av
25.000 hudleger over hele verden.

La Roche-Posay har i 30 år arbeidet sammen med hudleger over hele verden for å gi folk med sensitiv hud et bedre liv

En produktserie som er hyllet av ekspertene

Anthelios fås som melk, gel eller spray og gir deg et bredt utvalg av konsistenser som kombinerer komfort og beskyttelse uten å gå på kompromiss med toleranse. Anthelios respekterer de spesifikke behovene til hver enkelt hudtype, og produktene fås i ulike formater og med ulik solfaktor (høy beskyttelse med SPF 30 eller meget høy beskyttelse med SPF 50+). Kombinasjonen av høy UVA- og UVB-beskyttelse beskytter deg mot den umiddelbare og ubehagelige effekten av solen, som solbrenthet,  men også langsiktige skader som fotoaldring.