359803597935983

bak
VÅRE PRODUKTER

Har du noen gang lurt på hvordan produkter utvikles og testes? Hvordan velger vi ingredienser? Hvordan går vi frem når vi tester produkter? Hos La Roche-Posay er vi opptatt av å utvikle svært effektive og hudvennlige produkter som er velegnet for sensitiv hud.

Nedenfor kan du lese mer om grundige testmetoder, samarbeid med medisinske fagfolk og nøye utvelgelse av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Emballasje
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_05 (All-Rights)

Hva gjør La Roche-Posay for å redusere miljøpåvirkningen fra sin produktemballasje?

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_02

Bruker minimale mengder med emballasje

La Roche-Posay bruker så lite emballasje som mulig for sine produkter. I 2016 alene brukte merket 23,5 tonn PCR (Post-Consumer Recycled)-materialer i glassflasker og plasttuber. 0 % av emballasjen inneholder PVC-plast.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_03

Produserer mindre plast

La Roche-Posay har også foretatt en radikal endring i designet av et av sine kjerne produkter, Lipikar Balm AP+-tuben, for å gjøre den lettere uten å påvirke funksjonen. Ved å eliminere behovet for et hode på tuben – og dermed fjerne en emballasjekomponent – gjorde La Roche-Posay ikke bare tuben enklere å bruke, men reduserte også vekten fra 24 til 15,6 gram. Denne betydelige vektreduksjonen gir 35 % mindre plastemballasje, hvilket utgjør 31 tonn plast som spares i året.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_04

Mindre bruk av papir i vår emballasje

La Roche-Posay har også begynt å bruke mindre papir i emballasjene ved å fjerne pakningsvedlegg og trykke viktige opplysninger på selve emballasjen.Dele

    lukk