359803597935983

bak
VÅRE PRODUKTER

Har du noen gang lurt på hvordan produkter utvikles og testes? Hvordan velger vi ingredienser? Hvordan går vi frem når vi tester produkter? Hos La Roche-Posay er vi opptatt av å utvikle svært effektive og hudvennlige produkter som er velegnet for sensitiv hud.

Nedenfor kan du lese mer om grundige testmetoder, samarbeid med medisinske fagfolk og nøye utvelgelse av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Emballasje
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_01 (bzllyOW_wrM)

Hvordan kan du være sikker på at hudpleieprodukter virkelig er sikre?

Når du velger hudpleie, trenger du grundig informasjon om produktene, slik at du kan velge de produktene som passer til deg. Hos La Roche-Posay fokuserer vi på å skape produkter til selv de aller mest sarte hudtypene samt hudtyper med spesielle behov. Les videre for å se hvordan vi sikrer at våre produkter overholder høye standarder ved produktutviklingen samt er bra for disse hudtypene.

Laboratorietesting på rekonstruert hud

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_01

Vi utfører omfattende tester av våre produkter før de sendes på markedet. Våre team innenfor forskning og innovasjon har utviklet en banebrytende metode. Hvordan fungerer den? Vi bruker en type av rekonstruert hud som kalles EpiSkin*. Først når vi er tilfredse med testresultatene på EpiSkin*, går vi videre til tester på mennesker. I tillegg til å levere nyskapende teknologi som kan brukes til å utføre svært nøyaktige tester, gir dette oss mulighet til å utelukke irritasjonsfremkallende stoffer på tidlige teststadier.

Kliniske tester på de mest sarte hudtypene

Deretter følger kliniske tester på produktenes målgrupper, som utføres under tilsyn av dermatolog. Som spesialist i sensitiv hud tar La Roche-Posay utsagnet «testet på sensitiv hud» svært alvorlig. Vi utfører kliniske tester hvor alle deltakere har sensitiv, atopisk eller allergisk hud, alt etter relasjonen med det testede produktet. Vi utfører også undersøkelser for å kontrollere at våre produkter kan brukes av personer med de mest sarte hudtyper og på pasienter som gjennomgår kreftbehandlinger, for å levere optimale løsninger med høy toleranse. 

Patch-tester

For å teste hypoallergenisiteten til våre produkter bruker vi en teknikk som kalles «repeated patch testing»**:

La Roche-Posay regelen: 100 % av produktene er hypoallergene

Vi tester hver formel grundig før den sendes på markedet. Noen av våre produkter har blitt påført mer enn 10 000 ganger før de finner veien til din baderomshylle! Hvis bare én enkelt deltaker utvikler en allergisk reaksjon under testen, endrer vi formelen i vårt laboratorium.

Kontinuerlig kontroll etter at produktet har blitt sendt ut på markedet

Vi har et system for kosmetikkovervåkning som bidrar til å opprettholde våre produkters toleranse etter lansering. Dette innebærer registrering og grundig undersøkelse av alle uønskede hendelser som rapporteres av brukere og/eller leger. Vi deltar aktivt i å løse hver enkelt sak og treffer alle de nødvendige forholdsregler vedrørende det gjeldende produktet og dets ingredienser. Noen av våre produkter er utviklet for mer enn 20 år siden og de gjør stadig folks liv bedre hver dag.

* EpiSkin består av små skiver av laboratorie-syntetisert menneskehud. Friske menneskelige hudceller (keratinocytter) dyrkes i petriskåler. EpiSkin er en frisk struktur til testing av kosmetikk.
** Produktet påføres under et tettsluttende (luft- og vanntett) plaster. Huden undersøkes av en dermatolog når plasteret er fjernet. Denne prosessen gjentas flere ganger. Huden skal deretter hvile i 2 uker. Det utføres deretter enda en patch-test som kontroll.
Huden undersøkes på nytt av en dermatolog etter 30 minutter, 24 timer og 48 timer.
Dette gir oss mulighet til å kontrollere at testpersonen ikke har utviklet en allergi overfor produktet.

Dele

    lukk