359803597935983

bak
VÅRE PRODUKTER

Har du noen gang lurt på hvordan produkter utvikles og testes? Hvordan velger vi ingredienser? Hvordan går vi frem når vi tester produkter? Hos La Roche-Posay er vi opptatt av å utvikle svært effektive og hudvennlige produkter som er velegnet for sensitiv hud.

Nedenfor kan du lese mer om grundige testmetoder, samarbeid med medisinske fagfolk og nøye utvelgelse av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Emballasje

La Roche-Posay: Samarbeider med eksperter

Vår misjon hos La Roche-Posay er å skape effektive og tolerante produkter som kan gi et bedre liv til selv den mest sensitive hud. For å løfte denne ambisiøse oppgaven, omgir vi oss med anerkjente medisinske eksperter for å utvikle formler som kan leve opp til utfordringen.

Eksperter innenfor alle områder

Dermatologer verden over
Vi samarbeider med dermatologer, barneleger og onkologer for å velge de best egnede og tolerante ingrediensene til våre formler. Vi tester dem før lanseringen og overvåker dem etter lanseringen.

Rådgivende legefaglig utvalg
Vi drøfter alle nye prosjekter og vitenskapelige innovasjoner med det legefaglige utvalget hos La Roche-Posay. Utvalget består av leger fra en rekke spesialområder. Dermatologer, allergispesialister og andre spesialister samarbeider med oss for å skape produkter som er velegnet til sensitiv hud, men også produkter som kan brukes som supplerende pleie under medisinsk behandling.

La Roche-Posays eksperter innenfor korrigerende makeup

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_03

Vi drar også fordel av innsikten og kompetansen fra eksperter innenfor korrigerende makeup, som bidrar med mye mer enn kun makeup-ferdigheter. Sosio-skjønnhetsekspertene ved La Roche-Posays termalske senter er utdannet innen psykologi, slik at de kan behandle personen både fra en estetisk og en psykologisk vinkel. Gjennom unike workshops i korrigerende makeup tilbyr de håp og økt livskvalitet til mennesker med hudproblemer. Viktige eksempler omfatter vitiligo, akne eller legede brannsår samt ettervirkningene av kreftbehandlinger, som kan få pasientene til å føle seg sårbare både inn- og utvendig så de har behov for eksperthjelp til å gjenoppbygge sin selvtillit og sitt selvverd.

Alt underbygd av konkret, vitenskapelig forskning med mer enn 550 kliniske undersøkelser og observasjonsstudier

Til nå har vi kontrollert vår produkttoleranse gjennom 550 kliniske forsøk:
- Kliniske tester under legeoppsyn,
- Undersøkelser i flere land på forskjellige etnisiteter,
- På sensitiv, skadet eller sårbar hud, herunder personer som er i eller har vært i behandling for kreft.

Finn ut hvorfor du kan være sikker på at hudpleieprodukter virkelig er sikre.

Dele

    lukk