359803597935983

bak
VÅRE PRODUKTER

Har du noen gang lurt på hvordan produkter utvikles og testes? Hvordan velger vi ingredienser? Hvordan går vi frem når vi tester produkter? Hos La Roche-Posay er vi opptatt av å utvikle svært effektive og hudvennlige produkter som er velegnet for sensitiv hud.

Nedenfor kan du lese mer om grundige testmetoder, samarbeid med medisinske fagfolk og nøye utvelgelse av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Emballasje
Lipikar, a strict formulation charter for optimal safety (v8w7ZdSDHt4)

Nøye utvalgte ingredienser

La Roche-Posay blir anbefalt av dermatologer over hele verden. Vi har oppnådd vårt omdømme i medisinske kretser gjennom vår ekspertkunnskap om hud, klinisk dokumenterte resultater og valg av ingredienser.

Toksikologer er involvert i alle stadier av formuleringen

Toksikologer er forskere som studerer sikkerheten ved og virkningene av forskjellige substanser. Våre team er dedikert til å sikre at hver eneste ingrediens i våre formler ikke utgjør noen helsefare. For å oppnå dette undersøker vi grundig en lang rekke kilder, som f.eks. kosmetikkovervåkning, vitenskapelige publikasjoner, dermatologers case-rapporter og interne data. Vårt mål er å unngå ingredienser som kan forårsake allergi eller irritasjon.

Alle produkter skal oppfylle vårt Maximum Tolerance Charter

Vår strenge formuleringspolitikk gjør at vi fravelger visse ingredienser. Derfor er mange av våre formler parfymefrie, og de som inneholder parfyme har ingen av de 26 allergenene som er angitt i Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 1223/2009 av 30. november 2009 om kosmetiske produkter.

Vi gjør bekjempelse av bakteriell kontaminering til en prioritet

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_06

Da våre produkter er utviklet til den mest sensitive huden, er det viktig å unngå kontaminering med bakterier som kan forårsake irritasjon eller infeksjon. Våre laboratorier benytter: 

  • Anti-kontamineringsemballasje i tuber, pumpeflasker eller lufttette flasker
  • Smarte kombinasjoner av velegnede konserveringsmidler i lave konsentrasjoner for å sikre toleranse og bevarelse av formelen
I tillegg til selve ingrediensene kan din hudpleierutine også påvirke hudens velvære. Klikk HER for å få nyttige opplysninger om hudpleie velegnet til selv den mest sensitive huden.

Dele

    lukk