VÅR MISJON

Siden La Roche-Posays termalske senter åpnet i 1905, har vår misjon vært å forbedre livskvaliteten gjennom en sunnere hud. Mer enn 100 år senere er La Roche-Posays termalske senter Europas ledende innenfor dermatologi.

I 2009 åpnet man dørene for kreftpasienter som opplevde hudrelaterte bivirkninger av deres kreftbehandling. Da dette viste seg å ha en veldig positiv effekt for pasientene, ble vårt engasjement for denne saken enda større, og i dag støtter La Roche-Posay onkologiske initiativer som både inkluderer forebyggelsen av hudkreft samt støtte til pasienter som er i behandling.

LIVET
MED KREFT

Når man lever med kreft, kan kropp og sinn gjennomgå mange endringer. For å navigere disse forandringene, kan det være en god idé å ta ekstra godt vare på deg selv.

Det kan være en fordel å pleie huden din så godt som mulig for å forberede deg på behandlingen og for å komme raskt til hektene igjen etter endt behandling. Huden er en del av den du er og hvis huden din blir påvirket av noe, blir du også påvirket.

Det å ta vare på kroppen og finne den riktige hudpleierutinen kan utgjøre en stor forskjell for hvordan du opplever behandlingen.

FORSKJELLIGE TRINN
I KREFTFORLØPET

Hos La Roche-Posay har vi utviklet hudpleieløsninger anbefalt av dermatologer for å berolige, nære og beskytte sensitiv hud før, under og etter kreftbehandling.

DAGLIG KOSMETISK PLEIE ER VIKTIG FOR Å BESKYTTE HUDEN MOT BIVIRKNINGENE AV KREFTBEHANDLINGER. DET KAN BIDRA TIL EN BEDRE LIVSKVALITET UNDER BEHANDLING.

Prof. Brigitte Dréno Ansvarlig for Dermato-Oncology Department, Direktør for Cell and Gene Therapy Unit, Vice-Dean for Research ved Faculty of Medicine of Nantes, Frankrike.