Anbefalt av mer enn 25 000 hudleger


La Roche-Posay og hudleger:
et samarbeidsforhold til glede for alle med sensitiv hud

Img_ La Roche-Posay og hudleger: et samarbeidsforhold til glede for alle med sensitiv hud

La Roche-Posays dermatologiske laboratorium er resultatet av kombinasjonen av termalsk kildevann og ekspertisen til spesialister på sensitiv hud, og laboratoriet samarbeider med 25 000 hudleger over hele verden. Det er et ekte fellesskap, med rot i en førti år gammel relasjon som går langt ut over vanlig støtte til pleie av sensitiv hud. Vi arbeider sammen på eksklusive kliniske studier, kombinerer dermatologisk ekspertise, bidrar til løpende undervisningsopplegg og sosialt ansvarlig arbeid. Dag etter dag skaper vi et bedre liv for personer med sensitiv hud gjennom å arbeide hånd i hånd med disse profesjonelle hudpleieekspertene i helsesektoren.

Forstå behov, utvikle løsninger

Våre hudpleieprodukter er utviklet som behandlingssupplementer for å kunne hjelpe hudleger til å redusere medisindoseringer, bedre pasientenes etterlevelse av behandlingen og begrense enkelte hudrelaterte bivirkninger av medisinsk behandling. For å finne frem til slike formler, som er perfekt tilpasset hudlegenes krav med tanke på effekt, toleranse og kosmetiske faktorer må man opprette et svært tett arbeidsforhold med dem. Og dette gjelder for hvert eneste trinn i utviklingen av et hudpleieprodukt, fra identifiseringen av et behov til iverksettelsen av  strenge kliniske studier.

I det som gir muligheter for erfaringsdeling og diskusjon bringer vår europeiske og brasilianske vitenskapelige komité sammen 15 dermatologer fra forskjellige land. For oss betyr disse diskusjonene en mulighet til bedre å forstå behovene til både pasienter med sensitiv og sykdomsutsatt hud og disses behandlere. Det perfekte eksempelet på dette er møtet mellom den innovative kraften til La Roche-Posays dermatologiske laboratorium og legers praktiske kompetanse.  Lipikar Balm AP+M, en fuktighetskrem/salve for svært tørr til atopiutsatt hud har for eksempel demonstrert sin effekt ved å redusere hyppigheten av utbrudd hos 1256 barn i en observasjonsstudie utført i ti land1.

Vi er oss vårt sosiale ansvar bevisst. Det kommer til uttrykk i vårt samarbeid med verdens hudleger

v_logo-fondation_LRP.jpg

Fondation La Roche-Posay ble grunnlagt i 1995 og er et konkret vitnesbyrd på vårt engasjement overfor hudleger. Hvert år gir fondet økonomisk støtte til unge forskere og stimulerer initiativer som bidrar til å fremme pasienters livskvalitet.

Finn ut mer

Vi stiller ekspertisen vår til disposisjon for helsepersonell

«Det begynte i Spania for 15 år siden, med et møte mellom presidenten i den spanske dermatologforeningen og La Roche-Posays dermatologiske laboratorium», minnes Claire Sentenac, La Roche-Posays globale direktør for medisinsk kommunikasjon. Dette unike samarbeidet førte til «Residents' Class»: et medisinsk kurs som skal øke bevisstheten til turnuskandidater innenfor dermatologi om fremveksten av nye behandlingsmetoder og viktigheten av solbeskyttelse.

Dette initiativet er for øyeblikket tilgjengelig i 18 land, og har satt tonen for mange andre tiltak fra La Roche-Posay for å støtte dermatologers virke. Løpende utdanningsprogrammer, nettkurs, vitenskapelige publikasjoner,  workshops for korrigerende makeup, atopiskoler, støtte til «melanomdager»,   etc., er alle eksempler på vårt kontinuerlige samarbeid med leger og helsepersonell for å forbedre livene til personer med sensitiv hud eller hudsykdommer.

Et nettverk av leger på vår side

Dialogen med dermatologene stopper ikke når hudpleieproduktet vårt er kommet på markedet: Vi har jevnlig kontakt med et kjempenettverk av leger via medisinske representanter, og innhenter informasjon om pasientenes faktiske opplevelse av produktene våre dag etter dag. Denne prosessen er uunnværlig for å få stadig dypere kunnskap og utvikle enda mer effektive hudpleieprodukter.

1Observasjonsstudie av 2060 barn i ti land.