HVORDAN TA VARE PÅ SENSITIV HUD

Halvparten av alle kvinner i industriland opplever at de har sensitiv hud. Tegn på sensitiv hud omfatter ubehag, rødhet, stramhet og prikking i huden. For å berolige sensitiv hud, anbefales det å bruke hudpleieprodukter spesielt formulert til den sensitive hudens behov.
HUDPLEIERUTINE
TIL SENSITIV HUD

I dette avsnittet vil du kunne lese om hudpleierutiner som anbefales av dermatologer for å pleie din sensitive hud. Hva er det grunnleggende? Rens huden din forsiktig med micellar rensevann, spray deretter med naturlig beroligende kildevann og avslutt med en krem som styrker hudens barriere.

Nedenfor finner du en praktisk guide for å velge de riktige produktene for din sensitive hud. Vi gir deg også de beste produktanbefalingene for hudpleie til sensitiv hud, som passer for fet hud, hud med tendens til akne, moden hud, dehydrert hud, rødhet og mer.

VÅRE SIKKERHETSFORPLIKTELSER

laroche posay sikkerhet forpliktelse produktallergi testet modell på nært hold

UTVIKLET MED FOKUS PÅ TOLERANSE

Se mer
Våre produkter er utviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud. Dokumentert effektivitet og toleranse.
laroche posay sikkerhet forpliktelse formel beskyttelse produkt hode

BESKYTTENDE EMBALLASJE

TOLERANSE OG EFFEKTIVITET

Se mer
Vi bruker beskyttende emballasje og bare de mest nødvendige konserveringsmidlene for en høy toleranse og effektivitet over tid.
laroche posay sikkerhetsforpliktelse viktig aktiv dose produkthode

KUN DET MEST NØDVENDIGE KORREKTAKTIV DOSERING

Se mer
Våre produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer, og inneholder kun de nødvendigste ingrediensene i riktig aktiv dose.
laroche posay sikkerhet forpliktelse sensitiv hud modell baby

TILPASSET HUDPLEIE

TIL DE FLESTE BEHOV

Se mer
Vi har produkter som passer de fleste behov: sensitiv hud, fet eller uren hud, tørr hud, svekket hud, hud med tendens til rødhet og mange andre behov.

KJÆRE LESERE

Informasjonen som vises her er kun til generelle utdanningsformål og bør under ingen omstendigheter erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Du bør alltid søke råd fra kvalifisert helsepersonell hvis du har medisinske eller helserelaterte spørsmål.