LØSNINGER FOR SENSITIV HUD

Article Read Duration 5 min lesetid

Sensitiv hud kan for eksempel oppleves som en følelse av at huden brenner, prikker, klør eller svir som en reaksjon på interne og eksterne faktorer. For å pleie sensitiv hud, kan det anbefales å bruke minimalistiske og beroligende produker med aktive ingredienser. Hvilke produkter anbefaler vi å bruke til sensitiv hud? Vi anbefaler vår Toleriane ULTRA serie, med aktive ingredienser til å berolige sensitiv hud:


• Neurosensine
• Karitésmør
• Termalsk kildevann

Hvis du har hud med tendens til akne, anbefaler vi vår EFFACLAR serie som er utviklet til fet og uren hud. Hvis rynker og aldring er din største bekymring, bør du vurdere vår HYALU B5 serie med hyaluronsyre til sensitiv hud som gir huden fukt og fylde.

HVA ER SENSITIV HUD?

Før vi går inn på de beste løsningene som er tilgjengelige, la oss være klare på hva som egentlig menes med sensitiv hud. Mange opplever å ha sensitiv hud, som for eksempel kan kjennetegnes ved en strammende, prikkende, brennende og stikkende følelse i huden. Det kan forekomme hele tiden, men kan også forårsakes av eksterne og interne faktorer.

HVA FORÅRSAKERSENSITIV HUD?

Både eksterne og interne faktorer kan spille en rolle. Hovedårsaken til sensitiv hud antas å komme fra følsomme nerveender i huden som sender signaler om ubehag som reaksjon på harmløse daglige stimuli som f.eks. vinden eller temperaturendringer. Årsaker til sensitiv hud kan deles inn i eksterne og interne faktorer:
  1. Eksterne faktorer: Forurensning, temperaturendringer, endringer i hudens pH, UV-eksponering, mm.
  2. Interne faktorer: Stress, sterke følelser, hormonelle endringer, mm.

  Klikk HER for å lære mer om årsaker til sensitiv hud

SENSITIV HUD KAN SEHELT NORMAL UT

Selv om den kan føles overfølsom og ubehagelig. En av de frustrerende tingene med sensitiv hud er at leger ofte vil si at huden er "normal", siden den ikke viser noen synlige tegn. Men erfarne dermatologer (hudleger) vil ofte gjenkjenne trekkene ved sensitiv hud og anbefale spesifikk pleie for sensitiv hud.

Har du sensitiv hud?

HVORDAN KAN MAN BEROLIGE SENSITIV HUD

Hva er den beste ansiktspleien for sensitiv hud?

Nå som du kjenner hovedårsakene til sensitiv hud, kan vi snakke om hvordan du kan berolige sensitiv hud med rikitg hudpleie.

Bør jeg velge naturlige produkter for å pleie sensitiv hud?

Bør du unngå apoteket og velge helt naturlige eller økologiske merker? Naturlige produkter betyr vel at de er velegnet til sensitiv hud, ikke sant? Nei, ikke nødvendigvis. Bare fordi noe er naturlig, betyr det ikke at det ikke at det er velegnet til sensitiv hud. TBC TBC Hvis du har sensitiv hud, anbefaler vi dermokosmetisk hudpleie som er formulert med et minimum av ingredienser som er klinisk dokumentert for å kunne berolige tegn på sensitiv hud, samtidig som følsomheten kan reduseres over tid.

Anbefalt av dermatologer

La Roche-Posay har dermokosmetiske hudpleieprodukter til sensitiv hud som er anbefalt og utviklet sammen med dermatologer. Våre mest anbefalte produkter til sensitiv og intolerant hud finner du i TOLERIANE Ultra serien. Tolerinane serien er formulert med et minimum av ingredienser valgt til å øyeblikkelig berolige huden samtidig som de aktivt reduserer hudens følsomhet. Alle produktene fra Toleriane serien er hypoallergene.

AKTIVE INGREDIENSERFOR Å BEROLIGE SENSITIV HUD

Hvilke aktive ingredienser bør du se etter?

Hva er viktig når du velger hudpleie til sensitiv hud? Det anbefales å undersøke hvilke ingredienser som er i produktet. Noen ingredienser er spesielt velegnet til sensitiv hud, mens en rekke andre ingredienser kan ha negativ effekt på sensitiv hud. Nedenfor kan du lese om ingredienser som enten har beroligende egenskaper eller som beskytter hudens barriere, hvilket er gode fordeler til sensitiv hud.

  • Neurosensin: Dette patenterte molekylet hjelper til å redusere hudens følsomhet pg berolige sensitiv hud.
  • Karitésmør: en naturlig fuktighetgivende ingrediens med lipider som ligner på hudens egne beskyttende barriere og som hjelper til å styrke og beskytte hudbarrieren mot en rekke eksterne faktorer.
  • Termalsk kildevann: en unik og naturlig ingrediens, som brukes på verdens største termalske dermatologisenter, med sitt unike mineralinnhold som er rikt på selen og som har en beroligende og antioksiderende effekt på sensitiv hud.

Toleriane Ultra serien hjelper til å berolige sensitiv hud og reduserer ubehag øyeblikkelig.

Enda bedre, ved å styrke hudbarrieren, hjelper Toleriane Ultra til å styrke hudens naturlige forsvar. Hele Toleriane Ultra serien er testet på allergisk hud.

Klikk HER for å få en komplett hudpleierutine til sensitiv hud

BALANSE AV HUDENS GODE BAKTERIER FOR Å BEROLIGE SENSITIV HUD

La Roche-Posay termalsk kildevann har en til unik og ganske overraskende egenskap: det er prebiotisk. Dette betyr at det hjelper med å balansere hudens mikrobiom for å styrke, berolige og beskytte huden. Et styrket mikrobiom betyr en roligere og lykkeligere hud.

Hva er hudens mikrobiom?

HUDPLEIE TIL SENSITIV HUDMED TENDENS TIL AKNE HOS VOKSNE

Akkurat som mange opplever sensitiv hud, opplever også et økende antall voksne hud med tendens til akne. Dermatologer blir ofte spurt om hvilken hudpleie man kan bruke til hud med tendens til akne hos voksne? La Roche-Posay har utviklet Effaclar-serien, som består av hudpleieprodukter til pleie av hud med tendens til akne.

Leter du etter en fuktighetskrem til fet eller uren hud som kan hjelpe tilk å redusere vanskelige urenheter (f.eks kviser)? EFFACLAR Duo (+) Produktet hjelper å gjøre urenhetene i huden betydelig mindre synlige og mindre røde og har en effektivitet fra 12* timer. *Instrumentell test, 43 personer.

ANTI-AGE HUDPLEIEFOR SENSITIV HUD

Hos La Roche-Posay mener vi at hudpleieprodukter ikke behøver å gå på kompromiss med effektivitet, for å være velegnet til sensitiv hud. Denne gjelder også for våre anti-age produkter.

Hyaluronsyre for sensitiv hud

HYALU B5 kombinerer to typer av hyaluronsyre (høy - og lav molekylær vekt) som er tilpasset behovene for sensitiv hud, og med beroligende vitamin B5 samt madecassosid til hud med rynker og tap av fasthet. Serien inneholder både et serum, dagkremer og en øyekrem.

Klikk HER for å finne ut hvilken sminke du kan bruke for sensitiv hud

Klikk her for en komplett hudpleierutine for sensitiv hud

VI HAR OGSÅ
EN SERIE TIL DET

Produkter fra ROSALIAC-serien hjelper sensitiv hud som har tendens til rødhet. Hudpleieserien inneholder både rensegelé, serum og krem med UV-beskyttelse.

VÅRE SIKKERHETS
FORPLIKTELSER

Sikkerhetsstandarder utover internasjonale regler for kosmetikk.

laroche posay sikkerhet forpliktelse produktallergi testet modell på nært hold

UTVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANSE

Se mer
Våre produkter er utviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud. Dokumentert effektivitet og toleranse.
laroche posay sikkerhetsforpliktelse viktig aktiv dose produkthode

KUN DET MEST NØDVENDIGE,I RIKTIG AKTIV DOSE

Se mer
Våre produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer og inneholder kun de nødvendigste ingredienser i riktig aktiv dose.
laroche posay sikkerhet forpliktelse sensitiv hud modell baby

TILPASSET HUDPLEIETIL DE FLESTE BEHOV

Se mer
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fet og uren hud, tørr hud, svekket hud, hud med tendens til rødhet og mange andre behov.
laroche posay sikkerhet forpliktelse formel beskyttelse produkt hode

BESKYTTENDE EMBALLASJETOLERANSE OG EFFEKTIVITET

Se mer
Vi bruker beskyttende emballasje og kun de mest nødvendigste konseringsmidlene for en høy toleranse og effektivitet over tid.