#SaveYourSkin


Meget høy solbeskyttelse for deg og dine nærmesteSjekk, beskytt og opphold deg med forsiktighet i solen


Last ned
ABCDE-metoden

Voksne og barn: Er vi alle like under solen?

v_adults_children.jpg

Siden huden deres er finere enn vår er barn særlige sårbare overfor UV-stråler. Hva er den beste måten å beskytte dem på?

Anthelios BARN: spesielt for barn

Anthelios BARN er en serie med solkrem for barn som fås i fire formater, inkludert et nytt 40 ml lommeformat som er lett å ta med i en bag til utendørsaktiviteter. Denne formelen er  vannresistent, uten parfyme og parabener og testet under dermatologisk kontroll for bruk på barn. Den myke konsistensen gjør den lett å smøre på og gir høy solfaktor uten å gå på kompromiss med toleranse.

Forebygging begynner i tidlig alder

Hjelp barna dine til å forstå solen og hvordan de skal beskytte seg selv. Bruk «the adventures of Helios & Helia at the beach!» (Helios’ & Helias eventyr på stranden) til å lære barna dine om de fire gylne reglene for solbeskyttelse, fra de er helt små.

Opplæring i solbeskyttelse: hemmelighetene bak god beskyttelse av huden

Det er svært viktig å lære de unge om farene ved solen. For eksempel kan du lære dem:


  • unngå solen mellom kl.12 og kl.15
    Mellom kl. 12 og kl. 15 er UV-strålene på sitt sterkeste. Vis barna hvordan de kan lese skyggen sin: Når den er mindre enn dem selv, er det tid for å unngå solen.

  • ta forholdsregler i alle situasjoner
    Det er ikke bare på stranden at barn er utsatt for intenst sollys, men også når de er i parken eller under andre utendørsaktiviteter: De må alltid bruke maksimal beskyttelse.

  • smør hyppig på mer solkrem
    En høy solfaktor gir ikke ubegrenset beskyttelse. For å oppretteholde en effektiv beskyttelse må du smøre på mer solkrem annenhver time og etter svømming.

Klær: den beste beskyttelsen

Når de er på ferie tilbringer en tredel av alle barn gjennomsnittlig 15 timer med badetøy. Det er for mye! Hatt, solbriller og mørke klær er den beste beskyttelsen mot UV-stråler.