FINN DEN BESTE ANSIKTSSOLKREMEN

Article Read Duration 3 min lesetid

Hos La Roche-Posay hjelper vi deg med å finne riktig solkrem til ansiktet som passer for deg og din hud.

Anthelios solpleieserie fra La Roche-Posay tilbyr spesialisert solkrem for både normal hud, tørr hud, fet hud, hud med rynker og for spesielt utsatte områder.

BRUK SOLKREM I ANSIKTET HELE ÅRET RUNDT

Huden i ansiktet er utsatt for solens stråler hele året rundt, selv på kalde og overskyede dager. Strålene består blant annet av UVA- og UVB-stråler – som påvirker huden forskjellig. 

Solens lange UVA-stråler utgjør 95 % av de totale UV-strålene, og det er disse strålene som kan forårsake tidlig aldring av huden og pigmentforandringer. De kan også gjøre huden solintolerant som kan føre til rødhet og soleksem.

UVB-strålene er de som gir huden den brune fargen, men kan også forårsake solbrenthet og allergiske reaksjoner. Når huden først har fått solskader, kan de være vanskelige å reparere. Det er derfor viktig å bruke en solkrem med bredspektret solbeskyttelse som beskytter huden mot begge typer av strålinger.

Vi anbefaler at du bruker en ansiktssolkrem hver morgen som en del av din daglige hudpleierutine, hele året rundt. Akkurat som med annen hudpleie kan du oppnå de beste resultatene ved å bruke en solkrem for ansiktet som passer til din hud. 

Vi guider deg til å finne den beste solkremen til ansiktet, for din hudtype og dine behov.


ANTHELIOS ANSIKTSSOLKREM FOR ENHVER HUDTYPE 

Anthelios er vår solpleieserie som blant annet består av ansiktssolkremer for enhver hudtype. Alle våre solprodukter er testet under dermokosmetisk kontroll og utviklet for sensitiv og solintolerant hud.

De tilbyr en høy solbeskyttelse og er utviklet med bredspektret og fotostabile UV-filtre.

I solpleie-sortimentet vårt finner du blant annet ansiktssolkremer for:

  • Tørr hud
  • Fet hud
  • Hud med rynker
  • Å ha med på farten
  • Spesielt utsatte områder

Felles for alle våre Anthelios solkremer for ansiktet er at de er utviklet med en høy solfaktor 50 eller 50+ for å gi deg den beste beskyttelsen.

EN ALLSIDIG ANSIKTSSOLKREM 

Anthelios UVMUNE Ultra Light 

 

ANTHELIOS UVMUNE ULTRA LIGHT CREAM SPF50+

Anthelios UVmune Ultralet Creme SPF50+ er en bestselger som passer for alle hudtyper og behov. Denne solkremen til ansiktet har bredspektrede solfiltre som beskytter huden mot solens stråler.

Dessuten er den formulert med den høyeste UVA-beskyttelsen i sortimentet vårt og dekker selv de ultra-lange UVA-strålene (380nm-400nm).

Denne solkremen har en lett formula som hurtig absorberes i huden. Det gjør at den ikke etterlater hvite merker og er derfor velegnet for bruk under sminke. Den er uten parfyme og formulert med Netlock-teknologi, noe som gjør den ideell for kontaktlinsebrukere..

BESTE ANSIKTSSOLKREM TIL NORMAL OG TØRR HUD 

UVmune Ultra Cream 

ANTHELIOS UVMUNE 400 ULTRA CREAM SPF50+

Anthelios UVmune Ultra Creme SPF50+ er den beste solkremen til ansiktet for deg med normal eller tørr hud.

Den har en veldig høy solfaktor på 50+ og er beriket med bredspektrede solfiltre som beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler.

Den inneholder ingen unødvendige ingredienser, noe som gjør den velegnet for deg med normal til tørr hud. Den passer også kontaktlinsebrukere, da den er spesielt tilpasset og testet på sensitiv hud rundt øynene. 

Solkremen har en kremet konsistens som etterlater huden fuktet og myk. Formelen er ekstra vann- og svetteresistent. Dette er en fordel fordi da renner ikke solkremen når du for eksempel svetter på trening.

ANSIKTSSOLKREM FOR FET HUD

TUBE-ANTHELIOS-GEL-CREAM-OIL-CONTROL-50ML_SP 

 

ANTHELIOS UVMUNE 400 OIL CONTROL SPF50+

Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+ er den beste solkremen til ansiktet for deg med fet og oljete hud. Denne solkremen gir en veldig høy, fotostabil og bredspektret solbeskyttelse og beskytter også mot de ultralange UVA-strålene.

Denne solkremen er tilpasset og testet på den sensitive huden omkring øynene, noe som gjør den velegnet for bruk i hele ansiktet. Den gel-kremede konsistensen er formulert med mattende ingredienser som reduserer glans og etterlater huden myk og med en matt finish.

SOLFAKTOR TIL Å HA OVER MAKEUP OG MED PÅ FARTEN

LRPSU1

 

ANTHELIOS ANTI-SHINE MIST SPF50

Anthelios Anti-Shine Mist SPF50+ er vår praktiske solspray for ansiktet – perfekt å ha med på farten når du trenger å påføre solkrem på nytt. Den kan nemlig brukes over sminke. Den gir en veldig høy og bredspektret solbeskyttelse i en lett, usynlig mist som gir en fresh følelse. 

Applikasjonen gjør den enkel å bruke i løpet av dagen fordi du trenger ikke smøre den ut. Denne solbeskyttelsen har en anti-shine-effekt, noe som gjør den velegnet for alle hudtyper, inkludert fet hud som har en tendens til urenheter.

ANSIKTSSOLKREM MED ANTIAGE EFFEKT

La-Roche-Posay-Anthelios-Age-Correct-SPF50-50ml-NoTeinted-LD-000-3337875761031-Closed-FWS

 

ANTHELIOS ANTI-AGE SPF50

Anthelios Anti-Age SPF50 er en ansiktssolkrem for sensitiv hud med rynker. Denne solkremen tilbyr en høy beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler samtidig som den reduserer og forebygger rynker og mørke flekker.

Formelen er blant annet beriket med niacinamide, E-vitamin og termalsk kildevann fra La Roche-Posay og hjelper med å forbedre hudens elastisitet. Den har en lett tekstur som hurtig absorberes i huden uten å etterlate hvite merker.

SOLSTIFT - PERFEKT FOR UTSATTE OMRÅDER I ANSIKTET

 

 

ANTHELIOS XL STICK SPF50+

Anthelios XL Stick SPF50+ er en solstift for ansiktet som tilbyr bredspektret beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler.

Denne solstiften hjelper med å beskytte de utsatte områdene i ansiktet, som for eksempel ørene, nesen, øyeområdet og leppene. Du kan med fordel bruke denne stiften på arr og føflekker for ekstra beskyttelse.
 
Formen og konsistensen på Anthelios XL Stick SPF50+ gjør den enkel og praktisk å bruke. Den er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv og solintolerant hud. 

ANTHELIOS SOLKREM FOR HELE FAMILIEN

Anthelios fra La Roche-Posay er profesjonell og spesialisert solpleie som er tilpasset og testet, selv på sensitiv hud. Derfor kan produktene våre også brukes av de minste i familien.

Solkremene våre inneholder kun nødvendige ingredienser og tilbyr pleie av barns sensitive hud. Felles er at de alle har en veldig høy og bredspektret UVB- og UVA-beskyttelse. 

Les mer og oppdag resultatene av mer enn 25 års avansert klinisk forskning i solpleie og solsensitiv hud.

ANTHELIOS

ANTHELIOS er en banebrytende aktør i solpleiemarkedet. Den bredspektrede og meget høye beskyttelsen, er resultatet av mer enn 25 års avansert klinisk forskning på solpleie og solsensitiv hud.