Et bedre liv for sensitiv hud

Tre konkrete tiltak for å forbedre livet til personer med sensitiv hud

Siden grunnleggelsen i 1975 har La Roche-Posays dermatologiske laboratorium gjort alt i sin makt for å forbedre livskvaliteten for personer med sensitiv hud. Ved hjelp av hudpleieprodukter  med dokumentert effekt og bekreftet toleranse,  og generelle tiltak designet for å gjøre hverdagen bedre for menn og kvinner som prøver å leve med atopi og en hud som for noen av dem av og til føles som en «fremmed». Oppdag tre karakteristiske tiltak som gir konkret form til engasjementet vårt til gunst for alle hudtyper, inkludert de mest ømtålige:

1

med dokumentert effekt og bekreftet toleranse,

Filosofien bak workshoppene for korrigerende makeup som La Roche-Posay lanserte for mer enn 20 år siden, skal nå fremheve ansiktets naturlige skjønnhet for å få tankene bort fra de synlige tegnene på hudlidelser.

Finn ut mer

2

Gjør påføring av lotion til en lek

På de 80 atopiskolene som La Roche-Posay har etablert i hele verden lærer barn hvordan de kan få et mer positivt syn på sykdommen sin og bli mer uavhengig.

3

Kampen mot hudkreft

90 % av hudkrefttilfellene kan kureres hvis de oppdages tidsnok: La Roche-Posay bidrar til å øke bevisstheten i befolkningen ved å delta i organiseringen av «Melanomdager», et arrangement hvor man kan få en gratis hudsjekk i mer enn 30 land i hele verden.

Finn ut mer