359803597935983

bak
VÅRE PRODUKTER

Har du noen gang lurt på hvordan produkter utvikles og testes? Hvordan velger vi ingredienser? Hvordan går vi frem når vi tester produkter? Hos La Roche-Posay er vi opptatt av å utvikle svært effektive og hudvennlige produkter som er velegnet for sensitiv hud.

Nedenfor kan du lese mer om grundige testmetoder, samarbeid med medisinske fagfolk og nøye utvelgelse av ingredienser.

  • Ingredienser
  • Tester
  • Emballasje
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_03 (LP52666 - LP15765)

Velegnet til selv den mest sensitive huden

Toleransen til produktene blir virkelig avgjørende når huden er svekket, sart eller sårbar, f.eks.:

  • Sensitiv, reaktiv eller allergisk hud
  • Hud som er utsatt for forurensning
  • Sart hud, slik som spedbarnshud
  • Hud som er i medisinske behandlinger (akne-medisin, estetiske prosedyrer, kreftbehandlinger m.m.).

La Roche-Posay anbefales av dermatologer, allergispesialister, barneleger og onkologer. Våre produkter er spesifikt utviklet for å oppfylle behovene hos selv den mest sensitive huden.

Vi har høye standarder for produktutviklingen av dermokosmetikk. Dette takket være våre kriterier for valg av ingredienser, strenge testprotokoller på spesifikke populasjoner og løpende ekspertpartnerskap. Denne metodologien gir oss mulighet til å utvikle supplerende pleie som er spesielt velegnet til de mest sårbare hudtypene: atopisk hud, uren hud, nyfødte og behandlinger etter kreft.

Hudpleie fra livets første dag

Nyfødtes hud er fin og sart. Vi er et av få dermokosmetiske merker som formulerer produkter spesifikt til nyfødte, hvor vi vurderer deres egnethet. Våre to kjerneprodukter til denne unike målgruppen, er den skånsomme dusjgelékremen Lipikar Syndet AP+ og den beroligende og mykgjørende kremen Lipikar Balm AP+.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_04

Testprotokoll på babyer

For hver av disse to produktene, Lipikar Syndet AP+ og Lipikar Balm AP+, som er velegnet til spedbarn, ble det gjennomført en solid klinisk undersøkelse under dermatologisk og pediatrisk overvåkning for å kontrollere enhver form for irritasjon eller reaksjon.
Resultatet av de 2 undersøkelsene var det samme: Høy toleranse.
Med våre testprotokoller for de meste sarte og sårbare hudtyper – sensitiv, allergisk hud, hud i etterbehandling for kreft samt spedbarnshud – er vi med på å skape nye toleransestandarder innenfor dermokosmetikk.

Les mer om LIPIKAR Balm AP+ og LIPIKAR Syndet AP+

Optimal toleranse, selv til behandlinger etter kreft

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_05

Kjemoterapi og strålebehandling kan svekke hudens forsvar og forårsake irritasjon. Hos La Roche-Posay arbeider vi med å skape produkter som kan pleie kreftpasientenes hud. I overensstemmelse med de offisielle anbefalinger og sammen med mange sunnhetseksperter, er vi overbeviste om at optimalisert dermokosmetikk kan bidra til en forbedret livskvalitet. 

Effekten av La Roche-Posay-produkter, slik som det termalske kildevannet, Lipikar Balm AP+ og Anthelios XL SPF50+, på de kutane bivirkninger og til forbedring av pasientenes livskvalitet, har blitt demonstrert i syv utgitte publikasjoner.

Dele

    lukk