SOLBESKYTTELSE

Hver dag - selv på vinteren eller i overskyet vær - blir huden utsatt for solens ultrafiolette stråler. UV kan være ansvarlig for flere problemer i huden. De er en viktig synder i forekomsten av aldringstegn: De kan forårsake solbrenthet og soleksem . Mer bekymringsfullt er at de er ansvarlige for de fleste tilfeller av hudkreft.

SOLBESKYTTELSE

Solen er viktig og har en gunstig effekt i små doser. Likevel er det viktig å omgås solen med forsiktighet og bruke solbeskyttelse, ettersom UV-strålene kan ha skadelig effekt på huden.

Følgende avsnitt gir en oversikt over sentrale begrep innen solbeskyttelse: Hvordan fungerer solbeskyttelse og hvorfor er det så viktig, og hvordan kan du være sikker på at du og din families hud er beskyttet? 

Du vil også lære de beste tipsene om forebygging av hudkreft og veiledning om bruk av ABCDE-metoden for å screene deg og dine nærmeste sine føflekker. 

I tillegg finner du noen artikler om korte- og langvarige virkninger ved soleksponering, kunnskap om UVA- og UVB-stråler, solbeskyttelse av barn, og hvordan solen påvirker og kan forårsake tidlig aldring av huden.

Til slutt gir vi deg også mange gode solråd for å sikre gode solvaner.

VÅRE HØYE STANDARDER
FOR PRODUKTUTVIKLING

laroche posay sikkerhet forpliktelse produktallergi testet modell på nært hold

UTVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANSE

Se mer
Våre produkter er utviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumentert effektivitet og toleranse.
laroche posay sikkerhet forpliktelse formel beskyttelse produkt hode

BESKYTTENDE EMBALLASJE
TOLERANSE OG EFFEKTIVITET

Se mer
Vi bruker beskyttende emballasje og kun de mest nødvendigste konserveringsmidlene for en høy toleranse og effektivitet over tid.
laroche posay sikkerhetsforpliktelse viktig aktiv dose produkthode

KUN DET NØDVENDIGSTE
I RIKTIG AKTIV DOSE

Se mer
Våre produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer og inneholder kun de nødvendigste ingrediensene i riktig aktiv dose.
laroche posay sikkerhet forpliktelse sensitiv hud modell baby

TILPASSET HUDPLEIE
TIL DE FLESTE BEHOV

Se mer
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fet og uren hud, tørr hud, svekket hud, hud med tendens til rødhet og mange andre behov.

LÆR MER OM
HVORDAN BESKYTTER DU HUDEN DIN MOT SOLEN?

KJÆRE
LESERE

Informasjonen som vises her er kun ment for generelle utdanningsformål og bør på ingen måte erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Du bør alltid søke råd fra kvalifisert helsepersonell med eventuelle medisinske spørsmål.