Fokus på ...

Korrigerende makeup

Img_Korrigerende makeup

Mange kvinner anser bestemte typer uregelmessigheter i huden som skjemmende. Ifølge dermatologer anbefales følgende løsning for å skjule disse uregelmessighetene: korrigerende makeup.

Symptomer

Større behov for foundation med høy toleranse og dekkevne

Kvinner i alle aldre kan oppleve ujevnheter i huden eller at huden i perioder blir mer sensitiv. Disse ujevnhetene kan ta mange ulike former: fra små ujevnheter som mørke ringer under øynene, arr etter kviser, til mer alvorlige tilstander som angioma eller vitiligo, som oppleves som kosmetisk sjenerende for personen som rammes. I de sistnevnte tilfellene er det svært viktig å oppsøke en dermatolog. Legen vil tilby behandling mot sykdommen og anbefale et makeup-produkt med høy toleranse og dekkevne.

Opprinnelse

Spesifikt tilfelle: etter kosmetiske behandlinger

Nå som plastisk kirurgi blir stadig mer vanlig, er kvinner på utkikk etter trygge og virkningsfulle produkter. Avhengig av behandlingstypen og om varigheten er fem dager eller fem uker, er kvinnene på utkikk etter produkter som effektivt skjuler rødhet etter laserbehandling eller annen antirynkebehandling. Dekkende makeup er fortsatt et av de beste alternativene. I tillegg til å kamuflere uregelmessigheter er den dekkende makeupen formulert for å tilfredsstille høye toleransekriterier og reduserer ikke virkningen av postoperative hudpleieprodukter.

Behandling

Enkel makeup-rutine som gir deg større selvtillit

Prosentdelen av pigmenter i en korrigerende foundation er betraktelig høyere enn i tradisjonelle foundation-produkter og varierer vanligvis fra 25 til 30 %. Denne makeup-typen har høyere dekkevne, er tryggere i bruk og gjør det mulig å påføre makeupen slik at den dekker godt og varer lenge. De ulike fargene gjør det mulig å kamuflere alle typer ujevnheter på en optimal måte: gult nøytraliserer blått (mørke ringer under øynene osv.), og grønt nøytraliserer rødt. Og alt dette gjøres uten at resultatet blir en "maskeeffekt": Formlene i disse foundation-produktene inneholder spesielle rensede pigmenter. Konsistensene, som kan være flytende eller faste, er ultralette, delikate og fine. De gjør det mulig for huden å puste, er enkle å påføre og tilpasser seg huden slik at ujevnheter dekkes på en effektiv måte, uten å måtte påføre store mengder.

    Anbefalt for deg

    Se alle artikler