0

LA ROCHE-POSAY TRAPPER OPP INNSATSEN I KAMPEN MOT HUDKREFT

La Roche-Posay-laboratoriet er en nøkkelspiller i forebygging av hudkreft og arrangerer forebyggingsdager og arbeider aktivt parallelt med dermatologselskaper. Med Euromelanoma Group har La Roche-Posay hjulpet til med å organisere gratis screeningdager i Europa i mer enn ti år. Slike arrangementer gir deltakerne mulighet til å lære om risikoen for hudkreft og hvordan man kan forebygge den. Hudleger gir gratis av tiden sin for å undersøke føflekker, øke deltakernes bevissthet om risikoene ved overeksponering for UV-A- og UV-B-stråler og forklare gode vaner for å holde seg trygg i solen. For at vi skal nå så mange som mulig, blir disse tiltakene også gjennomført på apotek. Slike gratis screeningdager avholdes også i Nord-Amerika og Latin-Amerika. Totalt er nesten 30 land engasjert i å informere om betydningen av forebygging i kampen mot hudkreft i regionen sin.

Til hjelp i det daglige har La Roche-Posay utviklet myskincheck.no. Brukere av dette informative og brukervennlige nettstedet kan lære om hudkreft, vurdere risikonivået sitt og overvåke sine egne og familiens føflekker.

VI STØTTER HUDLEGER OVER HELE VERDEN

La Roche-Posay støtter også hudleger ved å gi dem tilgang til verktøy og ressurser for å øke ekspertisen innen screening av hudlesjoner blant helsepersonell. Laboratoriet vårt tilbyr derfor hudleger opplæringsprogrammer i dermatoskopi i samarbeid med International Dermoscopy Society. For at man skal være sikret stor utbredelse, er de illustrerte og kommenterte opplæringsøktene og -podcastene tilgjengelige fra UV-Damage.org, et nettsted for helsepersonell som er opprettet av La Roche-Posay.

ANTHELIOS: BESKYTTELSE FOR FOREBYGGING

Eksponering for solen og UV-stråler kan føre til at føflekker utvikler seg til kreftlesjoner: 50 til 70 % av hudkrefttilfellene er faktisk knyttet til overeksponering for solen og UV-B- og UV-A-stråler1.

For å beskytte deg mot solen er det noen gode vaner du kan legge deg til: Unngå å eksponere deg for solen mellom klokken 12 og 4, smør deg regelmessig med en solkrem med høy solfaktor, og bruk solbriller, hatt og T-skjorte på stranden.

For å gi svært høy beskyttelse mot UV-A- og UV-B-stråler har La Roche-Posay utviklet solbeskyttelses-serien, Anthelios, med høy toleranse. Produktene gir komfort og beskyttelse for de mest sensitive hudtyper. De spiller en svært viktig rolle innen lysbeskyttelse og ledsages av uovertruffen dokumentasjon: Detaljert informasjon fra 21 studier, hvorav 19 ble utført in vivo på sykdommer forårsaket av soleksponering. Anthelios anbefales av 25 000 hudleger over hele verden.

1 La Ligue Contre le Cancer, 22.5.2014

Og hva med barna dine?
Siden 80 % av hudskader forårsaket av solen, inntreffer før 18-årsalderen, utviklet La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics, et produkt som er spesialutviklet for å beskytte barn.