Fokus på ...

NYHET! Effaclar Ultra Konsentrert Serum

Img_NYHET! Effaclar Ultra Konsentrert Serum

Alt du må vite om det nye Effaclar Serumet

Møt det nyeste medlemmet av Effaclar-familien, som er retter mot flere hudproblemer samtidig. Det finnes ingenting mer spennende for oss enn å lansere og avsløre et nytt produkt som vi har arbeidet med i flere måneder. For å feire lanseringen av vårt nye Effaclar Serum har vi satt sammen en liste over alt du bør vite om dette nye hudpleieproduktet. Fra dets imponerende formulering og aktive ingredienser, til resultatene du kan forvente, er det mye å være begeistret for!

LRP_EFFACLAR-SERUM

Hva er bakgrunnen?

Hos La Roche-Posay forstår vi at huden din har komplekse behov; uren hud og aldring er to av de mest utbredte. 80 %1 av tenåringer og 40 %2 av voksne kvinner har akne, og enda flere opplever utbrudd, hudormer og kviser. Derfor er vi glade for å introdusere Effaclar Ultra Konsentrert Serum, vårt første serum som inneholder 3 forskjellige peelende syrer: LHA, glykolsyre og salisylsyre og niacinamide. Serumet kan brukes av menn og kvinner med sensitiv hud, og produktet er testet på hud med tendens til akne.

Hva gjør den?

Effaclar Serum er rettet mot en rekke hudproblemer. Det er beriket med salisylsyre, LHA og glykolsyre, som bidrar til å rense porene, glatte ut hudoverflaten og fremskynde hudfornyelsen. Synlige effekter er dokumentert etter bare 7 dager3.
Effaclar serum bidrar til å forbedre hudteksturen og reduserer hudormer, kviser og langvarige merker. Dette serumet bidrar også til å redusere aldringstegn, som for eksempel fine linjer.

Hvordan passer den inn i min rutine?

Effaclar serumet er mest effektivt når det blir brukt i en rutine med produkter som komplementerer ingrediensene i serumet. Start med en rens som bidrar til å rense porene, for eksempel Effaclar Cleansing Gel eller Effaclar Micro Peeling Gel. Dette vil gi huden en god base for ditt serum. Når huden er tørr tilsettes noen dråper Effeclar serum på håndflaten før du fordeler det på kinn, panne, nese og hake. Avslutt rutinen med en lett, oljefri krem som for eksempel Effaclar K(+), Toleriane Ultra Night eller Hyalu B5 Creme.

NB: Det er viktig at du husker å inkludere solkrem eller dagkrem med min. SPF15 i din rutine med Effaclar Serum, da det inneholder ingredienser som kan gjøre huden mer sensitiv for sollys.1 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
2 The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
3 Klinisk studie, 51 personer

    Anbefalt for deg

    Se alle artikler

    La Roche-Posay anbefaler

    Sortiment