#SaveYourSkin


Meget høy solbeskyttelse for deg og dine nærmesteSjekk, beskytt og opphold deg med forsiktighet i solen


Last ned
ABCDE-metoden

Pleie av huden etter at den har vært eksponert for solen

v_article-caring-after-sun.jpg

Om sommeren er huden din utsatt for tøffe påkjenninger. Sol, sand, vind, saltvann ... alle disse faktorene kan skade og irritere huden. Løsningen for regenerering: påføring av en gjenopprettende og pleiende aftersun-produkt.

Tilføre fuktighet og pleie til huden

For å beskytte og pleie huden er bruk av en fuktighetsgivende krem en viktig sommerrutine. Lipikar Fluide er en ultralett, beroligende og beskyttende bodylotion som  er behagelig og lett å påføre. Lipikar Fluide er en fuktighetsgivende og beroligende bodylotion som trekker raskt inn i huden uten å virke fet. Smør den på alle eksponerte områder etter kveldsdusjen. Huden vil få tilført næring og fuktighet. Inneholder ikke parfyme eller parabener og er velegnet til hele familien.

Redusere rødhet

Even though we all know the importance of effective protection to prevent solar erythema, better known as sunburn, sometimes our skin is red and hot after a day at the beach. To soothe this reaction, Posthelios is enriched with soothing agents to provide immediate relief.

Velg riktig beskyttelse

Med Anthelios-serien får du høy beskyttelse med konsistenser som passer til alle hudtyper og solforhold.

Forlenge varigheten på brunfargen

Husk på at solkrem ikke forhindrer deg i bli brun. Tvert imot hjelper den til med å gi en mer ensartet, naturlig og langvarig brunfarge. Daglig bruk av et pleiende produkt som Lipikar Fluide i flere uker etter ferien kan hjelpe deg med å beholde den sunne gløden i huden din.

Fordelene ved La Roche-Posays termalske kildevann

Termalsk kildevann fra La Roche-Posay er også en ideell løsning for å berolige hud som er irritert av soleksponering. Den unike kombinasjonen av mineraler og sporstoffer gir den egenskaper som er naturlig antioksiderende og beroligende.