#SaveYourSkin


Meget høy solbeskyttelse for deg og dine nærmesteSjekk, beskytt og opphold deg med forsiktighet i solen


Last ned
ABCDE-metoden

Anthelios fra La Roche-Posay: meget høy beskyttelse av sensitiv hud

v_anthelios_protection.jpg

I tett samarbeid med hudleger over hele verden og alltid fremst i forskningsutviklingen, arbeider La Roche-Posay dermatologiske laboratorie kontinuerlig for å gjøre sin ANTHELIOS XL-serie enda bedre og sikre tilgangen til pleiende solprodukter, kombinert med meget høy beskyttelse, respekt for sensitiv hud og som er behagelige å påføre.

Anthelios: I nesten 30 år har La Roche-Posays dermatologiske laboratorium fremmet solpleiende og kosmetiske produkter til beste for sensitiv hud.


Gjennom de siste 30 årene har La Roche-Posay fortsatt med å innovere og optimere formlene i Anthelios-serien med et hovedformål: å gi optimal solbeskyttelse for sensitiv hud for å unngå irreversible skader forårsaket av solen  (hudaldring , solintoleranse, lysinduserte sykdommer, etc.).

Anthelios var det første merket med eksklusive filtersystemer: Mexoryl SX™ i 1992 og Mexoryl XL™ i 1998. Anthelios har alltid ligget i front i utviklingen og et pionerprodukt ved å gi effektiv beskyttelse mot både UVB- og UVA-stråler, uten å gå på kompromiss når det gjaldt toleranse.

Figur:

24 kliniske studier demonstrerer den beskyttende effekten av Anthelios på solrelaterte lidelser.

Unike konsistenser for beskyttelse av huden året rundt


Selv om beskyttelse mot UV-stråler er viktig året rundt, varierer behovene for solbeskyttelse etter årstid, eksponeringssituasjon og hudtype.

Anthelios fås i flere formater, konsistenser og solfaktorer for å imøtekomme spesifikke behov. Anthelios gir solbeskyttelsesløsninger for hele familen: voksne, barn og spedbarn. De fås med solfaktor SPF50+ og SPF30 og er skreddersydd for hver enkelt hudtype og eksponeringssituasjon.