#SaveYourSkin


Meget høy solbeskyttelse for deg og dine nærmesteSjekk, beskytt og opphold deg med forsiktighet i solen


Last ned
ABCDE-metoden

Beskytt sensitive områder effektivt

v_protect_effectively.jpg

Huden vår er fra naturens side finere på noen områder av kroppen enn andre. Øyepartiet, ørene, leppene ... noen områder er mer sensitive enn andre over solens effekt. Dette er også tilfellet for hudområder som jevnlig har eksem eller andre hudreaksjoner som herpes.

En stift til å beskytte utsatte områder.

Områder som ofte overses, som øyepartiet, nesen, arr eller føflekker er mer sensitive enn andre områder på kroppen. Hvis de utsettes for for mye sol er de de første til å bukke under for de skadelige effektene til UVB- og UVA-stråler. For å forhindre at disse hudområdene utsettes for for mye sol, må de beskyttes med en høy solfaktor. Laboratoire Dermatologique La Roche-Posay har utviklet Anthelios XL Stift for utsatte områden SPF 50+

v_protect_effectively_pack1.jpg
Finn ut mer om
Stift for utsatte områden SPF 50+

Myk mot leppene

Leppene er naturlig sårbare, og har ikke noe beskyttende lag eller talgkjertler. De trenger derfor ekstra beskyttelse. Hver dag er de utsatt for eksterne belastninger (UV-stråler, vind, etc.) slik at huden på leppene blir sartere og mer irritert over tid. For å bekjempe tørrhet og stramhet har Laboratoire Dermatologique La Roche-Posay utviklet Anthelios Stift til lepper Lips SPF 50+ som er uten parabener, og forhindrer tørrhet samtidig som de tilfører leppene næring. Den høye solfaktoren gir leppene meget høy beskyttelse mot UVB- og UVA-stråler.

v_protect_effectively_pack2.jpg
Finn ut mer om
Stift til lepper SPF 50+

Åpne øynene dine

Huden er ikke det eneste organet som reagerer på UV-stråler. Øynene og øyenlokkene er svært sensitive områder. For å forhindre blendende lys og skader på netthinnen er det like viktig å bruke solbriller med CE-standard som en god solkrem. Det finnes fire forskjellige glasskategorier: kun kategori 3 og 4 er egnet i sterkt sollys, som på stranden eller i fjellet.

Sensitiv hud trenger særlig pleie

Hud med atopiske tendenser reagerer kraftigere på miljømessige faktorer som kulde, varme, UV-stråler og forurensning. Denne hudtypen er i utgangspunktet svært sårbar og er enda mer sensitiv overfor de kortsiktige og langsiktige risikoene ved soleksponering.


Bruk av riktig solkrem kan bidra til på hjelpe mot ubehag.
Laboratoire Dermatologique La Roche-Posay er en pioner innenfor solbeskyttelse som lager hudepleieprodukter beriket med termalsk kildevann med antioksiderende og lindrende egenskaper. Solkremene fås i forskjellige konsistenser og tilpasset ulike eksponerings- og hudtyper, inkludert sensitiv hud. ANTHELIOS XL Ultralett Krem 50+ er ideell for denne typen hud og gir svært høy beskyttelse mot lange UVA-stråler, i en ultralett konsistens. Den har en ikke-fet finish.

Hvordan kan du beskytte huden mot solen?