Et bedre liv for sensitiv hud

Sensitiv hud: Lytt til hvordan du føler deg

Img_Sensitiv hud: Lytt til hvordan du føler deg

Hvis du har sensitiv hud eller problemhud (intolerant, atopiutsatt eller uren hud) opplever du en bestemt, individuell og spesifikk følelse som det noen ganger kan være vanskelig å sette ord på. På La Roche-Posays dermatologiske laboratorium er vi imidlertid overbevist om at det er helt avgjørende å ta dette psykologiske aspektet med i betraktningen når man skal tilby personer med ømtålig hud en global, innovativ og effektiv løsning.

Ikke bare symptomer, men et spørsmål om livskvalitet

Som en studie støttet av La Roche-Posays dermatologiske laboratorium har vist, sier mer enn 50 % av dagens kvinner at de har sensitiv hud1. Denne sensitiviteten skyldes en større følsomhet i nerveendene i overhuden og en lavere reaksjonsterskel2, og reflekteres i kliniske tegn: rødhet, oppblussing irritasjon, etc. I møte med disse tegnene har La Roche-Posay sitt dermatologiske laboratorium satt seg ett mål om å finne den perfekte balansen mellom effekt og toleranse i alle sine formler.

Utover disse kliniske tegnene som kan identifiseres av en hudlege, kan sensitiv hud, på samme måte som mange dermatologiske lidelser (atopi, eksem, akne, rosacea, etc.), ha mer lumske konsekvenser. Problemer med søvnkvalitet, selvtillit, ikke nå opp til potensialet sitt på skolen eller på jobb etc.: konsekvensene av hudproblemer kan av og til ødelegge livet for de som lider av dem. Likevel undervurderes ofte disse problemene. For oss er det utenkelig å ikke reagere på dette med samme besluttsomhet som de faktiske symptomene.

Et visjonært verktøy: livskvalitetsindeksen

La Roche-Posay dermatologiske laboratorium er bevisst på hvor vanskelig det er å måle en persons eget inntrykk, og har bestemt seg for å bruke en vitenskapelig analysematrise. Derfor har vi valgt å ta i bruk et patentert referanseverktøy som brukes på en rekke ulike medisinske områder for å måle korrelasjonen mellom kliniske tegn og negativ påvirkning på hverdagen: Livskvalitetsindeksen.

På ulike trinn i evalueringen av hudpleieproduktene våre, gis frivillige et spørreskjema med spørsmål om ulike aspekter ved hverdagen deres: negative følelser, søvnproblemer, sosialt liv, etc. Ved å sammenligne resultatene fra begynnelsen og slutten av studien, kunne vi måle produktene våres effekt på pasientenes livskvalitet. Dette fantastiske verktøyet representerer en ny mulighet for å utvikle skreddersydde behandlingsprogrammer som er mer effektive og presise, og møte alle behov knyttet til sensitiv hud; fra de kliniske tegnene til de psykologiske følgene.

Vi ledsager deg på veien mot velvære

I tillegg til skreddersydde, effektive produkter som er skånsomme mot sensitiv hud tilbyr La Roche-Posay workshops for de som er rammet av bestemte sykdommer. Her kan de lære hvordan de kan se seg selv i et mer positivt lys ved hjelp av teknikker for korrigerende makeup og ta i bruk dagligdagse tiltak som gjør livet mer behagelig.

Studie utført på mer enn 3000 kvinner i Kina, Brasil, USA, Tyskland og Frankrike.
Kilde: L'Oréal Recherche.