FINN DITT LA ROCHE-POSAY-SERUM

Hos La Roche-Posay tilbyr vi en løsning for alle hudtyper og hudbekymringer. Oppdag vårt utvalg av forskjellige serum og finn den perfekte matchen for deg og din hud.

HYALU B5 SERUM

Til hud som mangler fylde

LaRoche-Posay-Product-Anti-Aging-Hyalu-B5-Serum-30ml-3337875583626-FSS_Costume-Winner-Logo

Hva er bakgrunnen for produktet?
Aldring er en av de største hudbekymringene innenfor dermakosmetikk.1 Hyaluronsyre er en av de mest søkte molekylene innenfor ansiktspleie på Google.2 Det er en viktig ressurs for huden, men den avtar med alderen. Derfor er det viktig å supplere huden med hyaluronsyre i hudpleierutinen din. Hyalu B5 Serum er et opplagt produkt til dette. Produktet har en unik formulering med to typer hyaluronsyre, vitamin B5 og madecassoside. Gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere og er velegnet til sensitiv hud. Kan brukes av kvinner og menn.

Hva gjør det?
Hyalu B5 Serum er et effektivt serum som reduserer rynker og gir huden mer fylde. Det fukter og strammer opp huden, og huden din får en bedre glød.

Hvordan passer det inn i min rutine?
Hyalu B5 Serum kan brukes morgen og/eller kveld, i kombinasjon med din dagkrem eller nattkrem. Start med en rens, for eksempel Toleriane Renselotion. Påfør deretter Hyalu B5 Serum på ansiktet og halsen. Deretter bruker du en krem etter behov:

1) Anti-age rutine: Bruk en anti-age krem, som for eksempel Hyalu B5 Creme. Avslutt med Hyalu B5 Øyekrem.
2) Fuktighetsrutine: Bruk en fuktighetsgivende krem som for eksempel Hydraphase HA Light. Avslutt med Hydraphase HA Øyekrem.

EFFACLAR ULTRA CONCENTRATED SERUM

Til hud med tendens til akne og urenheter

larocheposay-produkt-effaclar-serum-fss-30ml-1200x1200pxl

Hva er bakgrunnen?
Hos La Roche-Posay forstår vi at huden din har komplekse behov; uren hud og aldring er to av de mest utbredte. 80 %3 av tenåringer og 40 %4 av voksne kvinner har akne, og enda flere opplever utbrudd, hudormer og kviser. Derfor er vi glade for å introdusere Effaclar Ultra Consentrated Serum, vårt første serum som inneholder 3 forskjellige peelende syrer: LHA, glykolsyre og salisylsyre og niacinamide. Serumet kan brukes av menn og kvinner med sensitiv hud, og produktet er testet på hud med tendens til akne.

Hva gjør det?
Effaclar Ultra Consentrated Serum er rettet mot en rekke hudproblemer. Det er beriket med salisylsyre, LHA og glykolsyre, som bidrar til å rense porene, glatte ut hudoverflaten og fremskynde hudfornyelsen. Synlige effekter er dokumentert etter bare 7 dager5.

Effaclar serumet hjelper med å forbedre din hudtekstur og reduserer hudormer, kviser og langvarige merker. Dette serumet bidrar også til å redusere aldringstegn, som for eksempel fine linjer.

Hvordan passer det inn i min rutine?
Effaclar Ultra Consentrated Serum er mest effektivt når det blir brukt i en rutine med produkter som komplementerer ingrediensene i serumet. Start med en rens som bidrar til å rense porene, for eksempel Effaclar Cleansing Gel eller Effaclar Micro Peeling Gel. Dette vil gi huden en god base for ditt serum. Når huden er tørr tilsettes noen dråper Effeclar serum på håndflaten før du fordeler det på ansiktet. Avslutt rutinen med en lett, oljefri krem som for eksempel Effaclar Duo(+), Effaclar K(+)Toleriane Ultra Night eller Hyalu B5 Creme.

NB: Det er viktig at du husker å inkludere solkrem eller dagkrem med minimum SPF15 i hudpleierutinen din ved bruk av Effaclar Ultra Consentrated Serum, da det inneholder ingredienser som kan gjøre huden mer sensitiv for sollys.

TOLERIANE DERMALLERGO SERUM

Til hud som mangler fukt

LaRochePosay Produkt Tendens til allergi Toleriane UltraDermallergo 20ml 3337875693820 FSS 1

Hva er bakgrunnen for produktet?
Allergi er et stort og voksende folkehelseproblem.6 Det er kjent at mennesker med svekket hudbarriere har økt allergirisiko. Det er viktig å opprettholde en intakt hudbarriere, med beroligende og styrkende pleie, og optimal toleranse.7 Derfor har vi utviklet en innovasjon til hud med tendens til allergi – Toleriane Ultra Dermallergo Serum. Velegnet til sensitiv og intolerant hud, og inneholder 0 % parfyme og 0 % alkohol8

Hva gjør det?
Toleriane Ultra Dermallergo Serum er et styrkende og fuktighetsgivende serum som kombinerer høy effektivitet takket være kombinasjonen av Neurosensine, beroligende aktiv konsentrasjon på 0,1 %, Osmolyte og glyserin, og optimal toleranse til sensitiv hud. Serumet er testet på hud med tendens til allergi, samt hud i krise (rødhet, stikkende og brennende følelse).

Hvordan passer det inn i min rutine?
Toleriane Ultra Dermallergo Serum kan brukes morgen og kveld. Start med en rens, for eksempel Toleriane Renselotion. Påfør deretter Toleriane Ultra Dermallergo Serum på ansiktet. Deretter kan du bruke Toleriane Dermallergo creme om dagen og/eller Toleriane Ultra Overnight om kvelden. Avslutt rutinen med Toleriane Dermallergo Eyes.


Ref.

1) IMSFY 2016, ISAPS survey: USA, Brazil, Mexico, Colombia, Venezuela, Argentina, Iran, Germany and Spain.
2) Global Share of Search & Beauty Trend Mapping Report Q2-2016
3) 2002 CHU Claude Huriez France / Dimension Baromètre dermatologist follow-up 2008 Fr – Germany – It – Spain.
4) Theprevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008 Jan;58(1):56-9. Epub 2007 Oct 22.
5) Klinisk studie, 51 personer
6) WHO Estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?” General practitioner. Brochure 2007.
7) Palmer et al., 2006; Smith et al., 2006; Cork et al., 2009; Fallon et al., 2009; Jin et al., 2009; Oyoshi et al., 2009;  O’Regan and Irvine, 2010; Spergel, 2010
8) indeholder ikke Ethanol