UTFORSK LA ROCHE-POSAYS SERA FOR SENSITIV HUD

Hos La Roche-Posay kan du finne et serum som passer til din huds behov. Alle sera er spesielt utviklet for å gi den ultimate effekten for alle hudtyper, også sensitiv hud. Enten du ønsker mer glød, vil redusere fine linjer eller minske synligheten av pigmentflekker, finnes det et serum til nettopp dine behov. 

Vi har spurt La Roche-Posays dermatolog, Lina Pilangi, hva et serum er og hvilken forskjell det kan gjøre for huden din. Les om serumers fordeler og gå på oppdagelse i La Roche-Posays utvalg slik at du kan finne det rette for deg.


HVA SIER DERMATOLOGEN OM SERUM?

Det finnes mange hudpleieprodukter som kan hjelpe huden med å forebygge og redusere flere problemer. Men hva er helt konkret et serum og hvordan kan det hjelpe huden vår? Det har vi spurt dermatologen Lina Pilangi om, og her er hennes innsikter:

«Serumet inneholder aktive ingredienser som består av mindre molekyler. Disse molekylene har evnen til å trenge dypere inn i huden enn for eksempel en ansiktskrem. I tillegg inneholder serum aktive ingredienser som kan stimulere forskjellige celler i huden.  

Serum brukes til å forebygge og motvirke flere forskjellige typer hudproblemer. 

Så alt etter hva du ønsker å oppnå med hudpleien, om det er å forebygge fremtidige rynker eller motvirke hyperpigmentering, for eksempel etter akne, er det forskjellige sera å velge mellom.»


FINN RIKTIG LA ROCHE-POSAY SERUM FOR DEG

La Roche-Posay er engasjert i å skape livsforandrende hudpleie som tar hensyn til den sensitive og intolerante huden.

Vi stiller høye standarder for vår produktutvikling og samarbeider med hudleger, dermatologer og toksikologer for å tilby hudpleieprodukter med riktige aktive konsentrasjoner med dokumentert effekt. 

I mer enn 20 år har vi dedikert oss til å teste formlene våre for å dokumentere effekt og toleranse hos personer med forskjellige hudtyper. 

Våre sera forener aktive ingredienser med kompenserende vitaminer og peptider slik at du kan finne et effektivt serum som pleier og styrker huden.

 

HYALU B5 SERUM

FUKTGIVENDE SERUM FOR RYNKER OG MANGLENDE FYLDE FOR ALLE HUDTYPER

Hyalu B5 Serum er et effektivt dersom som blant annet inneholder hyaluronsyre – en svært fuktighetsgivende ingrediens som hjelper med å tiltrekke og binde fuktighet til huden.


Nøkkelingredienser

Hyalu B5 Serum består av molekyler fra hyaluronsyre i to forskjellige størrelser. Størrelsen på molekylet har innflytelse på hvordan det opptas i huden og dermed effekten av den. De store hyaluronsyre-molekylene hjelper med å gjenopprette hudens fuktbarriere og utfylle fine linjer på hudens overflate. De små molekylene får hyaluronsyren til å trenge gjennom hudens overfladiske lag og gi fuktighet. 

Serumet inneholder også den aktive formen for vitamin B5, D-panthenol, som beroliger huden og reduserer tap av fuktighet. Vitamin B5 stimulerer hudens frie fettsyre som naturlig reduseres med alderen. 

De to nøkkelingrediensene sikrer effektiv redusering mot tegn på aldring og optimal toleranse selv for sensitiv hud.


Resultater

Hyalu B5 serum reduserer effektivt rynker og fine linjer og gir huden mer fylde. Serumet tilfører fuktighet til huden og føles oppfriskende. 

Hyalu B5 serum viser langvarige resultater hvor synligheten av rynker og deres dybde reduseres måned for måned*.

*Klinisk studie gjort etter bruk av Hyalu B5 serum to ganger daglig i 56 dager etterfulgt av solkrem med SPF60 om morgenen. Alder mellom 44 og 59 år. 

 

MELA B3 SERUM

SERUM TIL UJEVN HUD OG PIGMENTERING, FOR ALLE HUDTYPER

Mela B3 Serum er den ultimate løsningen for deg som ønsker å minimere pigmentflekker og tilføre huden fuktighet. Serumet inneholder bl.a. melasyl™, niacinamid og hyaluronsyre som bekjemper synligheten av mørke flekker.


Nøkkelingredienser

Mela B3 Serum er et effektivt serum som består av 10% niacinamid, vitamin B3 som hjelper huden med å bekjempe mørke flekker på tre måter.

1) Niacinamid reduserer overskytende melanin i huden som viser seg som mørke flekker og bidrar dermed til en mer jevn hudtone.

2) Samtidig har niacinamid en beroligende effekt på huden og hjelper med å begrense effekten av eksterne påvirkninger.

3) Sist, men ikke minst styrker niacinamid hudens barrierefunksjon slik at huden ikke tørker ut.

Formlene består av det effektive molekylet melasyl™, som jobber sammen med niacinamid for å redusere synligheten av mørke flekker og gi en jevnere hudtone. I serumet er niacinamid og melasyl™ ledsaget av hyaluronsyre, som styrker hudbarrieren og hydrerer huden.

Kombinasjonen av nøkkelingrediensene leverer klinisk dokumentert effekt samt høy toleranse. Serumet er hypoallergen og testet under

dermatologisk kontroll. Bekjemp effektivt pigmentflekker og oppnå en mer ensartet, fuktet og strålende hud.Resultater

Allerede etter 1 ukes bruk gir serumet synlige resultater. Her synes huden mer ensartet med mindre tydelige flekker*.

Etter 4 uker synes hudteksturen forfinet, antallet og synligheten av pigmentflekker er redusert, og også hyperpigmentering er synlig redusert**. 

* Forbrukerundersøkelse, n = 73, ved bruk 2 ganger daglig

** Kosmetoklinisk studie, n = 76 ved bruk 2 ganger daglig

 

VITAMIN C10 SERUM

ANTIOKSIDANT SERUM FOR HUD SOM MANGLER GLØD OG UTSTRÅLING

Vitamin C10 Serum inneholder 10 % ren C-vitamin med en mild eksfolierende salisylsyre som bidrar til en mykere og mer ensartet hudtekstur.


Nøkkelingredienser

Den unike formelen i dette serumet består av bl.a. av ren C- vitamin, askorbinsyre som er en kraftig og effektiv antioksidant for huden. C-vitamin er et vannoppløselig vitamin som betyr at kroppen har lett for å oppta det, men ikke kan lagre det.

Vi er dermed avhengig av et eksternt supplement for å booste kroppen og hudens nivå av C-vitamin. C-vitamin i hudpleie er anerkjent av dermatologer for å forfine hudens tone og tekstur. 

Vitamin C10 Serum har en formel bestående av neurosensin, som er et peptid med en beroligende effekt som er utviklet til sensitiv hud.  Serumets to nøkkelingredienser gjør det mulig å oppnå strålende glød, mens risikoen for ubehag i huden minimeres.


Resultater

Vitamin C10 Serum hjelper effektivt med å korrigere hudens aldring og tilføre glød og utstråling til huden.

 

EFFACLAR SERUM

SERUM TIL HUD MED TENDENSER TIL AKNE

Effaclar Serum har en formel med 3 forskjellige syrer for en optimal effekt mot kviser, porer, merker, velegnet til hud med tendens til akne


Nøkkelingredienser

Effaclar Serum er vårt første ultrakonsentrerte serum for hud med tendens til akne. Det er et konsentrat av 3 forskjellige peelingsyrer: LHA, glykolsyre, salisylsyre, kombinert med beroligende niacinamid som hjelper med å rense porer, glatte hudoverflaten og fremskynde hudfornyelsen.

Effaclar Serum reduserer merker, urenheter og forekomsten av kviser. Kombinasjonen av nøkkelingredienser etterlater hudens overflate glattere og mer ensartet.

Synlige effekter er dokumentert etter kun 7 dager ((kilde: 7) Klinisk studie, 51 personer). Dette serumet hjelper også med å redusere aldringstegn som for eksempel fine linjer. Serumet kan brukes av menn og kvinner med sensitiv hud og produktet er testet på hud med tendens til akne. Resultater

Effaclar Serum hjelper effektivt med å redusere merker og urenheter for en glattere og mer ensartet hudoverflate.

 

SLIK BRUKER DU SERUM I HUDPLEIEN DIN

Det er enkelt å få ditt foretrukne serum til å bli en del av din hudpleierutine. Dermatolog Lina Pilangiforteller hvordan du best bruker serum:

“Et serum bør påføres etter at du har renset ansikt og hals. Etter serumet, påføres ansiktskrem. Man kan si at ansiktskremen forsterker serumets effekt ved å fungere okkluderende, det vil si at den forselger serumet i huden. Et annet tips er dersom du bruker flere forskjellige serum bør du påføre produktet med den letteste konsistensen først.”


SLIK BRUKER DU LA ROCHE-POSAYS SERA

  • Hyalu B5 Serum: Dette serumet kan brukes daglig både morgen og kveld. Påfør et par dråper serum på renset hud før du påfører dag- eller nattkrem.

  • Mela B3 Serum: Mela B3 Serum kan benyttes i ansiktet og på halsen både morgen og kveld på renset hud etterfulgt av en ansiktskrem og solbeskyttelse.

  • Vitamin C10 Serum: Vitamin C10 Serum påføres hver morgen i ansiktet på renset hud. Unngå å bruke serumet i nærheten av øynene.

  • Effaclar Serum: Effaclar Serum påføres hver kveld i ansiktet på renset hud. Unngå å bruke serumet i nærheten av øynene. Bruk solbeskyttelse ved bruk av dette serumet.

NB: Det er vigtig at du husker å bruke solkrem eller dagkrem med min. SPF15 i din morgenrutine etter at du har brukt Mela B3 Serum, Effaclar Serum eller Vitamin C10 Serum, da de inneholder ingredienser som kan gjøre huden mer sensitiv for sollys.