SOLBESKYTTELSE
FOR BABYER OG BARN

Barnas hud er tynnere, og pigmenteringssystemet (evnen til å "bli brun") utvikler seg fortsatt, noe som betyr at det mangler det naturlige forsvaret som hjelper å gi voksen hud en viss beskyttelse mot skadelige UV-stråler. 

BABYER BØR IKKE

UTSETTES

FOR DIREKTE SOLLYS

Dermatologer anbefaler at barn under 3 år overhodet ikke skal utsettes for direktesollys og bør alltid beskyttes av solkrem/klær selv når de er i skyggen. Eldre barn trenger å lære om gode solvaner, slik som å regelmessig bruke bredspektret UVA- og UVB-beskyttende solkrem, bruke beskyttende klær og unngå eksponering på de mest solfylte timene på dagen (kl. 10 til 16).

Å LÆRE BARN Å
PASSE PÅ I SOLEN

I artikkelen nedenfor finner du en rekke tips for å lære barna dine om gode solvaner som de trenger for å passe på huden mens de nyter solen.

VÅRE SIKKERHETS
FORPLIKTELSER

laroche posay sikkerhet forpliktelse produktallergi testet modell på nært hold

UTVIKLET MED FOKUS
PÅ TOLERANSE

Se mer
Våre produkter er utviklet med respekt for sensitiv og intolerant hud.
Dokumentert effektivitet og toleranse.
laroche posay sikkerhetsforpliktelse viktig aktiv dose produkthode

KUN DET MEST NØDVENDIGE,I RIKTIG AKTIV DOSE

Se mer
Våre produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer og inneholder kun de nødvendigste ingredienser i riktig aktiv dose.
laroche posay sikkerhet forpliktelse sensitiv hud modell baby

TILPASSET HUDPLEIE
TIL DE FLESTE BEHOV

Se mer
Vi har produkter tilpasset til de fleste behov: sensitiv hud, fet og uren hud, tørr hud, svekket hud, hud med tendens til rødhet og mange andre behov.
laroche posay sikkerhet forpliktelse formel beskyttelse produkt hode

BESKYTTENDE EMBALLASJE
TOLERANSE OG EFFEKTIVITET

Se mer
Vi bruker beskyttende emballasje og kun de mest nødvendigste konserveringsmidlene for en høy toleranse og effektivitet over tid.

KJÆRE
LESERE

Informasjonen som vises her er kun ment for generelle utdanningsformål og bør under ingen omstendigheter erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Har du medisinske spørsmål, bør du alltid søke råd fra kvalifisert helsepersonell.